Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie

fuunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam pytankoo. Czemu zawsze po paleniu czysciocha czy to z lufy czy to z butli mam bol gardla cos w styly jak by mi je ktos rozpychal. Hm??

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

przy paleniu z lufy i butli temperatura dymu jest bardzo wysoka, najlepiej poczekać chwile po ściągnięciu wiadra, dopiero potem walnąć, a czysty gibon jest po prostu mocny xD

Opublikowano

Przez te syfu ktore ma w sobie :D sam palilem przez rok i rzuciłem to, nie oplaca sie palić zeby w gimbie zainponować lasce czy kolegą.Odpal fajke w to co sie zaciąga nie wiem jak to sie nazywa.. wez kawalek chusteczki wez bucha i zobaczysz jaka sie pomaranczowa zrobi moze wtedy przestaniesz palic 

Opublikowano

Dlatego zajeb sobie kreske pentedronu czy tam mefik, zależy co bedziesz miał dostępne. Lepiej robi, nie łapie jakieś gastro, nie zamula. W skrócie pełna kulturka.

Opublikowano

Dlatego zajeb sobie kreske pentedronu czy tam mefik, zależy co bedziesz miał dostępne. Lepiej robi, nie łapie jakieś gastro, nie zamula. W skrócie pełna kulturka.

słuchaj alcmdz i pierdol o pentadronie, którego nie da się kupić po zbanowaniu, bo żaden osiedlowy szaman nie ma k***a pentadronu xD

bądz wyjebany jak d****a nazywaj to kulturą

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

słuchaj alcmdz i pierdol o pentadronie, którego nie da się kupić po zbanowaniu, bo żaden osiedlowy szaman nie ma k***a pentadronu xD

bądz wyjebany jak d****a nazywaj to kulturą

Jak kupowałeś pentka na osiedlu to troche chujnia. Jak dobrze poszukasz to wciąż ogarniesz paczkomatem pentek. No i tak k***a, to jest kulturka w porównaniu do jakiegoś zielska.

Opublikowano

walenie szczurów największa głupota, wyniszczasz sobie cały organizm a przy bakaniu psujesz sobie tylko płuca ale jak się jara szlugi to nie robi to różnicy.

ogolnie to a propos palenia, polecam jakiś strepsil ziołowy ssać w trakcie palenia jak cie drapie mocno 

Opublikowano

Niektóre palenie poprostu drapię ;) To nie zależy od tego czy to syf czy nie.. Poprostu nieraz drapie.. ;) Pozdrawiam pseudo palaczy z mpc ;) Wkońcu po dobrym buchu to aż kaszlesz :D 

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Niektóre palenie poprostu drapię ;) To nie zależy od tego czy to syf czy nie.. Poprostu nieraz drapie.. ;) Pozdrawiam pseudo palaczy z mpc ;) Wkońcu po dobrym buchu to aż kaszlesz :D

Gówno prawda, czy drapie zależy tylko od składu chemicznego ala jakieś gówna. Nie pierdol, no chyba że Twój ojciec palił jak smok i jesteś na palenie podatniejszy.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Props Endymion za obeznanie na takim forum ;d Jednak pisanie ze zioło < mefik  itp itp to przeginka stary. Nie mów że piwka + joint ewentualnie samik jointcik jest gorsza faza niż bycie wyjebanym ( chyba ze WIESZ co MASZ to cofam) w kosmos przez 4h tak że palisz szlug za szlugiem i sam nie wiesz co ze sb zrobic, o zwale nawet nie wspominam. Aczkolwiek wiadomo, wszystko zaczyna się od baki.

A tak w ogole peace,

"Czy ta roślina to czterolistna koniczyna w prywatnej doniczce?

Czy raczej twój mózg jest w niej, pożarty jak przez rosiczkę"

A co do tematu, do jointa wystarczy dodać troche tytoniu i juz mniej daje w gardło a po butli mnie tez czasami az gardło zaboli wiec sam nie jesteś.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a jesteś pewien tego, że to czyścioch? ­xD 
no cóż, każdy organizm na tego typu rzeczy (nie nazwę tego dragiem, bo dla mnie to narkotyk miękki, no ale różnie to aktualnie mówią) reaguje inaczej. Jeśli klepie, nie masz się czym martwić ;p

tMjZlYU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...