Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 10/09/2015

Gość Logistic.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WoW te splash jest mistrzowski *.* co do mordy ciekawe ;o, a taki płacz był na niego

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

WoW te splash jest mistrzowski *.* co do mordy ciekawe ;o, a taki płacz był na niego

Nabijasz bezsensownie post...

CIEKAWE? co ciekawe nic sie nie zmieniło. Proszę Cię.

@top Art rzeczywiście fajny,a co do nerf'u Mordeka i tak nic sie nie zmieni bo on i tak jest za mocny -_-.. Więc uważam że riot  źle zrobiło nerfiąc jego W zamiast Q..

Opublikowano

Bardzo ładny splash art, taki niebieski * - * Ikonki są takie sobie.

Opublikowano

Z*******y splash art Kalisty! Idealnie pasuje teraz do Thresha :) Nerf Morde może być dobry, ale on i tak mimo tego będzie kosa.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Art nie pasuje troszkę stylistyką do Ligi Legend (wygląda jak Chiński). Czekam na info jak zdobyć ikonkę pana kraba, tzn Kraba Józefa (pozdro dla kumatych). :v

Opublikowano

Splash art jest strasznie ładny, co do ikon w sumie dupy nie urywają ale złe nie są a co do morde i tak będzie miał największe win ratio jako adc póki nie zmienią jego skilli bądź pasyw.

rivenpng_srhphnn.png

Opublikowano

Z*******y splash art Kalisty! Idealnie pasuje teraz do Thresha :) Nerf Morde może być dobry, ale on i tak mimo tego będzie kosa.

jaki nerf wtf

zmieniono na 25/35/45/55/65 z 25/30/35/40/45
Opublikowano

jaki nerf wtf

Mój błąd, źle przeczytałem. Ale tak czy owak nadal będzie kosa, nieważne, co w nim zmienią. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

­Dziwną ma tą twarz Kalista na tym splash arcie...albo mi się coś wydaje po prostu. :p Tak czy siak art bardzo ładny. Co do ikonek to podobają mi się tylko pierwsze 4.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Nie wiem po co buffują dla Mordekaisera healowanie xD. Grając na takiego Mordekaisera, co ma ze sobą Leone czy Nauta to nie da sie grac. Przyjda Ci tacy na linie z dwoma relicami i spushują linie, wyhealują się z nich i W za milion i dupa. Nawet jungler nie ma jak pomoc bo ogarniety Morde z duo supportem to free triple killa robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...