Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot vs WindBot - Który lepszy na OTS?

Tata_Gimpera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, serwer konkretnie Hexera 10.8

Łatwość scrackowania itp. nie wchodzą w grę, oceniajmy je tak jakbyśmy kupili.

Narazie testowałem tylko Xenobota i uważam że jest dobrze, ale jedyne co mnie zastanawia to szybkość wykonywania akcji, myślę że pomgła by być ona trochę większa. Podejrzewam ze w Xenobocie jest to zrobione specjalnie aby utrudnić wykrywanie, co nie ma sensu na OTS.

Ale mniejsza z tym, chcę abyście porównali mi te dwa boty i powiedzieli jakiego polecacie.

Opublikowano

Na OTS'a lepszy xenobot, powód? Nie widzę sensu kupowania licencji do windbota, żeby grać na otsie(Nie, nie da się srackować windbota).

Gratuluję, najbardziej przydatna odpowiedź 2015, nawet bym powiedział że recenzja.

Myślisz że po co napisałem: "Łatwość scrackowania itp. nie wchodzą w grę, oceniajmy je tak jakbyśmy kupili."

Jak jest dobry to i na OTS'a się kupi. A ja próbowałem zapobiec takiej odpowiedzi jak twoja, lecz niestety na niektórych ludzi nawet i to nic nie da.

Czekam na konkretne porównanie funkcji takich jak cavebot i parę słów na temat szybkośći wykonywania akcji, która na OTS'ach musi być jak największa.

Opublikowano

Nie doczytałem "nie wchodzą w grę", jakoś mi to umknęło. Mój błąd. Dlatego napisałem tak, a nie inaczej.

W xenobocie jak i windbocie łatwo się robi waypointy, ale i tak windbot na +

Bardzo dużo opcji ma, które randomizują waypointy, ale na otsie to w sumie nie przydatne (wykrywalność)

Bardzo dużo opcji w targetingu, healingu i ustawienie tego jest banalnie proste + dla windbota.

Wszystkie skrypty, które potrzebujesz są już dostępne na forum windbota jak i xenobota. Nie wiem czy xenobot czy windbot ma ich więcej dlatego tutaj neutral.

Hmm co jeszcze. W sumie to nie wiem co jeszcze mogę dodać. W mojej ocenie zawsze będzie windbot, bo bardzo dobrze mi się na nim "pracuję". Urzekła mnie jego prostota, pomimo której ma bardzo dużo możliwości.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Tylko że Xenobot też jest prosty, a nawet bardziej (bynajmniej dla mnie)

Możesz mi coś jeszcze powiedzieć o szybkośći? Xenobot wolno wykonuje akcje, tzn. wolno otwiera ciała i zabiera z nich loot, oczywiście bez przesady, strasznie wolno to wcale nie jest, ale na OTS to dobrzy by robił wszystko nawet i w ułamek sekundy. Prędkosć jest priorytetem, bo jak dla mnie tylko to jest wadą Xenobota którego już umiem w pełni obsługiwać. Brakuje mi jeszcze w xeno funkcji aby zbierał gold pod warunkiem że będzie więcej niż określona liczba, bo nie ma sensu marnować pare sekund zeby podbiec do orka którego przypadkowo zabilem i zabierać z niego marne 1gp. Jeśli WinBot pozwala na ustawienie ilości golda od której ma zbierać i jest szybszy to się na niego przeniosę, kupię ale i tak będzie warto.

Opublikowano

Masz coś takiego w lootingu jak ustawienie priorytetu otwierania ciał. Jeżeli nie spełnia danego warunku to ciało go nie interesuje i biegnie dalej. Nie zauważyłem, żeby windbot coś wolno robił wszystko wygląda u mnie płynnie. Też w lootingu możesz ustawić czy ma szybko zbierać loota czy symulować jak człowiek. Ciała otwiera od razu i od razu zbiera loota.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Na OTS'a lepszy xenobot, powód? Nie widzę sensu kupowania licencji do windbota, żeby grać na otsie(Nie, nie da się srackować windbota).

Co do tego że się nie da crackować wind bota da się ale jest to trudniejsze :)

5435084992.png

Opublikowano

@Komornik.

Nie da się srackować da się "zapisać" na VM, a to jest różnica.

Widzę że kolega ma o rzeczach związanych z crackowaniem pojęcie względne. Wszystkie płatne programy da się crackować windbot ma zabezpieczenie że z serwera sprawdza czy masz vipka czy co to tam jest a co za problem zrobić u siebie na komputerze taki serwer? No właśnie

5435084992.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...