Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na sam początek się przedstawię: mam na imię Przemek, mam 17 lat i uczęszczam do technikum informatycznego. Interesuję się ogólnopojętą elektroniką, programistyką na stosunkowo niskim poziomie (mam chęci, myślę, że smykałka do tego też jest, lecz sytuacja na razie nie pozwalała mi się rozwijać w tym kierunku) oraz po części e-sportem, głównie Counter-Strike-m. W CS'a gram na poważnie od początku tego roku, a pogrywałem sobie w 1.6. ładnych parę lat temu.

Pewnego spokojnego wieczoru wpadł do mojej głowy pewien ciekawy pomysł. Zrobiłem niewielki research i okazało się, że mój pomysł może okazać się oryginalny i do tego przynieść zysk, jaki, to pokazałby tylko czas. Ze względu na znikome umiejętności programowania z mojej strony (co za niedługo mam zamiar w końcu podszkolić) poszukuję 1 lub 2 osób do pomocy przy programowaniu strony (płatności, waluta na stronie, różne mechanizmy, TRADE-BOT, animacje itp.). Mam znajomego grafika, więc kolejnego myślę, że nie będzie potrzebny. Zarobek (o ile strona doszłaby do skutku) chciałbym podzielić sprawiedliwie. Podsumowując: od siebie daję pomysł, kapitał na rozruch, załatwiam grafika, hosting oraz będę zajmował się stroną, marketingiem, może fanpage na facebook'u, a programiści/sta mogliby odwalić robotę i przysłowiowo "pierdzieć w stołek". Gadam i gadam, ale o co faktycznie tutaj chodzi? Już mówię i objaśniam:

Zdecydowałem, że dokładny opis działania i funkcjonowania strony wyślę jedynie zainteresowanym moją propozycją w wiadomości prywatnej :) . Proszę się nie krępować i pisać!

Kilka pomysłów na wygląd strony już siedzi mi w głowie, lecz wolałbym obmyślić je z kimś. Mam nadzieję, że zgłosiłoby się kilka dobrych osób i moglibyśmy rozpocząć współpracę, a przy okazji bym trochę podszlifował swoje umiejętności.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...