Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferta] Hosting www dla twojego Ts

Itan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowników MPCForum. Z dniem dzisiejszym wychodzę z propozycją, a raczej możliwością hostowania miejsca pod stronę/forum/bloga/sklep twojego Ts, bądź czegoś więcej. W ramach hostingu oczekuje ... i tu właśnie drogi użytkowniku masz do wyboru co Ci się tylko spodoba. Oczekuje od was propozycje co możecie zaoferować mi w ramach takiego hostingu.

Od dnia 4.10.2015 oferuje darmowy hosting bez reklam dla każdego (:

Wymagam jedynie własnej domeny, która trzeba przekierować na podane przeze mnie DNS.

Więcej informacji na PW.

Opublikowano

przeciez taki hosting to kwestia 30zł rocznie, 2,5 miesięcznie

również bez limitów, więc nie rozumiem czego oczekujesz od kogoś za twoj hosting

Opublikowano

@YoungGod

To jest propozcja, nie każdemu musi odpowiadać. Poza tym każdy hosting za 30 zł ma ograniczenia, transferu lub przestrzeni dyskowej. Wracając do mojej oferty niekoniecznie muszą być to PLN, a nawet nie powinny. Każdy może zaoferować coś od siebie, a jeżeli uznam że to mnie interesuje będę kontaktował się z danym użytkownikiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...