Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Co do Vayne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Exploit to to nie jest ale PRADA Vayne działa bardzo fajnie, ew. Vayne Hunter ale ten condemn potrafi nie uzyc E gdy to jest wręcz konieczne a czasem randomowo go uzyje i odepchnie goscia.

Opublikowano

hi im gosu, jest moim zdaniem najlepszy, ostatnio trochę testowałem na Vayne skrypciochy, ale jak dla mnie średnio farmi :/

jeśli chodzi o adc to jakoś płynniej, wydaje mi się że chodzi PewPewTristana, nie wiem czy tylko mam takie odczucia, czy faktycznie tak jest, bo nie wiem jaki orbwalk jest w jednym i drugim, ale wydaje mi się że w gosu jest taki jak w marksmenie, a pewpew ma trochę inny i chciałbym strasznie mieć vayne z takim orbem ale z mechaniką taką jak w gosu

Opublikowano

Exploit to to nie jest ale PRADA Vayne działa bardzo fajnie, ew. Vayne Hunter ale ten condemn potrafi nie uzyc E gdy to jest wręcz konieczne a czasem randomowo go uzyje i odepchnie goscia.

Bo w vayne hunter domyślne jest ustawiony anty gap closer. Tj vayne używa "E" za każdym razem, gdy ktoś się do niej dashuje. Działa przykładowo na "Q" jaxa, "R" akali etc. W opcjach można to wyłączyć, albo skonfigurować czy i na które gap closery ma działać.

giphy.gif

Opublikowano

Bo w vayne hunter domyślne jest ustawiony anty gap closer. Tj vayne używa "E" za każdym razem, gdy ktoś się do niej dashuje. Działa przykładowo na "Q" jaxa, "R" akali etc. W opcjach można to wyłączyć, albo skonfigurować czy i na które gap closery ma działać.

Tak, wiem że ma takie cos jak anti gap closer ale nawet z tym wyłączonym czasem potrafi coś przysłowiowo odkurwić tego typu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...