Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shadow Arena itp

PowciU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem.

Mam teraz misje na znaleźienie shadow areny, mam kluczyk ale nie wiem gdzie ją znaleźć na jakim świecie i gdzie znajduje sie wgl wejscie :/

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Na każdym Uber jest. To jest cały czarny "budynek". Nie ma go na mapie ani na radarze. Powodzenia xD

Czyli powiedzmy że wbije do czerwonego portalu na samej górze i jest możliwość że gdzies losowo na mapie pojawi się wejście do shadow areny? :_;

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Tak, w każdym uberze możesz go znaleźć, na mapie jest pokazane, że jest to zwykły dungeon. Arena będzie zamiast dungeonu.

Opublikowano

Możesz bawić się w szukanie, ale możesz też poprosić żeby ktoś cię zaprosił. Napisz /joinsa, potem pisz LF SA U1 (Looking for shadow arena uber-1) i czekasz aż ktoś zechcę cię zaprosić.

A czy samo wejście będzie wyglądało jakoś inaczej? 

Po prostu przechodzisz przez otworzony portal. 

Jak go otworzyć? Weź sobie klucz na pasek, przytrzymaj dany klawisz i tyle.

Opublikowano

Możesz bawić się w szukanie, ale możesz też poprosić żeby ktoś cię zaprosił. Napisz /joinsa, potem pisz LF SA U1 (Looking for shadow arena uber-1) i czekasz aż ktoś zechcę cię zaprosić.

Po prostu przechodzisz przez otworzony portal. 

Jak go otworzyć? Weź sobie klucz na pasek, przytrzymaj dany klawisz i tyle.

Wątpię żeby coś takie wyszło :D ale ok wszystkie rozumiem dzieki. Temat do zamknięcia :D

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Wątpię żeby coś takie wyszło :D ale ok wszystkie rozumiem dzieki. Temat do zamknięcia :D

Niby dlaczego? :)

Na u4 bardzo często widzę jak ktoś pisze ze zaprasza na sa u4.

Ale najwięcej sa znajduje na u5 gdzie nie pójdę widzę SA

55381514166733279449.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...