Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracz z logiem Wargaming.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj miałem (przyjemność?) grać z kimś, kto miał logo Wargaming obok swojego czołu na tablicy. Nie wiem dokładnie, o co chodzi, czy to był ktoś z Wargaming czy jak to w ogóle określić :x Dla jasności podam screen z nocnej gry. Jakie jest prawdopodobieństwo na to, że grałem z kimś z Wargaming? 

http://i.imgur.com/se18djP.jpg

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak, to na 100% pracownik WG. @kYRA. zawsze do takich strzela.

Myślałem o tym, czy to jest ktoś z WG, a skoro potwierdziłeś, to się zgadza. Zdziwiłem się, że grał na tak niskim poziomie tierów.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Myślałem o tym, czy to jest ktoś z WG, a skoro potwierdziłeś, to się zgadza. Zdziwiłem się, że grał na tak niskim poziomie tierów.

Pracownicy WG grają na identycznych zasadach co zwykli śmiertelnicy, nawet golda muszą kupować ze swojej wypłaty. Bardzo rzadko dostaną jakiś kod, premkę.

Opublikowano

Pracownicy WG grają na identycznych zasadach co zwykli śmiertelnicy, nawet golda muszą kupować ze swojej wypłaty. Bardzo rzadko dostaną jakiś kod, premkę.

A są gdzieś wśród nich jacyś więksi rangą, którzy mają specjalne konta, itp. czy to też raczej ich omija? Czy jest tak, że mają swoje konta prywatne i takie firmowe, że się tak wyrażę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A są gdzieś wśród nich jacyś więksi rangą, którzy mają specjalne konta, itp. czy to też raczej ich omija? Czy jest tak, że mają swoje konta prywatne i takie firmowe, że się tak wyrażę.

Konto w klanie WG nie różni się prawie niczym, to tylko forma reprezentatywna. Mówię - nie mają jakiś ulg, bonusowego rng czy coś. Mogą założyć jakieś nowego konto jak kyra, to ich sprawa. Wtedy bardzo ciężko, a jeśli się nie ujawni w żaden sposób to nie możliwe wykryć - z resztą co to za różnica?

Opublikowano

Są konta prasowe, które mają w nicku WG_cośtam i mają wszystkie czołgi premium, mase golda i free expa.

Opublikowano

Konto w klanie WG nie różni się prawie niczym, to tylko forma reprezentatywna. Mówię - nie mają jakiś ulg, bonusowego rng czy coś. Mogą założyć jakieś nowego konto jak kyra, to ich sprawa. Wtedy bardzo ciężko, a jeśli się nie ujawni w żaden sposób to nie możliwe wykryć - z resztą co to za różnica?

No w sumie żadna. Pytam tak z ciekawości, bo nigdy nie miałem okazji pograć z kimś z Wargaming :P Temat wyczerpany, można zamknąć. @Juri. @kYRA.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...