Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik do Zeda

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest tu na forum jakiś mistrz Zeda?

Zna ktoś jakieś dobre poradniki, po polsku (Pomijając Nervarienam robiącego poradniki do wszystkiego -.-)? Mój angielski nie jest mistrzowsko opanowany.

Build na Zeda, lepszy botrk czy hydra?

Runy niebieskie, 8x cd 1x resisty per lv, czy 9x resisty per lv?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

polecam pooglądać powtórki pro midlanerów grających zedem np. incarnati0n czy biergsen. napewno są tam buildy których szukasz + jak masz czas pooglądać early lane'a to będziesz wiedział jak grać na przeciwnego midlanera np. lulu bo ona kosi każdego malee midlanera

Opublikowano

Laning phase dociagam, bo mam zazwyczaj wiecej farmy i domiuje na linii, chodzi mi o mid i late game, gdy midlaner ma zonye, adc qss. Wtedy nie wiem co robić.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Laning phase dociagam, bo mam zazwyczaj wiecej farmy i domiuje na linii, chodzi mi o mid i late game, gdy midlaner ma zonye, adc qss. Wtedy nie wiem co robić.

Staraj się przeczekać w TF'ie aż enemy midlaner zużyje zhonyie albo enemy adc qss. Zed w późniejszej fazie na soloQ jest tyle trudniejszy że twój team nie zawsze pomoże Ci zbaitować te dwa defensywne itemy, bo na competitive mogą to zrobić z łatwością jakby np. thresh hooknął albo morgana trafiła Q, wtedy qss gwarantowany i wolne miejsce dla Ciebie na wejście w enemy carry.

­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

jak chcesz dostać coś konkretnego od Zeda to szukaj tego u OTP tej postaci a nie pro playerów, poszukaj w necie coś od Vermiliona, RoyalDora czy nawet od jebanego rudego Niemca Azoha (ten ostatni na pewno coś takiego ma, chyba nawet na kanale prowadzi serię "zed school")

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...