Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Dotą 2 Reoborn i zwykłą Dotą

Buczson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Od wczoraj mam mały problem z Dotą. Chodzi o tego reborna. Kiedyś zacząłem go pobierać, ale później mi się odechciało, więc za każdym razem wyłączałem pobieranie i grałem w zwykłą Dotę. Zawsze jak wychodziła jakaś aktualizacja steam pobierał aktualizację a dopiero później zaczął pobieranie reborna. No i od wczoraj gdy odpalam Dote to wyskakuje komunikat by pobrać aktualizację no i właśnie problem w tym, że mi żadnej aktualizacji nie pobiera tylko reborna. Da się jakoś anulować to pobieranie?

Opublikowano

Nie wiem czy się da anulować pobieranie bo Reborn jest już podstawową wersją doty. 

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Ale podobno teraz Reborn optymalizuje grę. Znajomy wcześniej ciskał na średnich a po pobraniu reborna i dokonaniu ostatnich aktualizacji na tych samych ustawieniach ma teraz 30 fps więcej.

Opublikowano

Ale podobno teraz Reborn optymalizuje grę. Znajomy wcześniej ciskał na średnich a po pobraniu reborna i dokonaniu ostatnich aktualizacji na tych samych ustawieniach ma teraz 30 fps więcej.

Ja wcześniej śmigałem na najwyższych a teraz na średnich...

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Niektórzy skarżą się na spadki fps na lepszych kartach graficznych, ale na tych słabszych fps lecą w górę.
Jeszcze muszą popracować nad silnikiem.

Opublikowano

No ja na razie musze bierać hajs bo dostęp do Doty mam jakoś 1 na tydzień a w domu lapek ma za słabą karte graficzną i gra nie chce się odpalić xD

Czyli wychodzi na to, ze jak ma się bardzo dobrą karte graf. to mogą być spadki, jak ma się średnią to może być zwiększona liczba fpsów ale jak ma się słabą to gra teraz nie uruchomi się xD

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...