Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam grafika - współpraca

kuszaxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wsztstkich, tak jak w temacie, szukam grafika.
Mam zamiar zrobić grę, ale niestety nie posiadam talentu artystycznego, więc przydałby mi się jakiś współpracownik. Dobrze by było jakby potrafił on robić pixelarty i żeby potrafił robić proste animacje.

Gra będzie rozgrywką przypominała Pokemony, tylko że będzie w trochę innych realiach.

[Krótki opis gry]
Jesteśmy emerytem, a nasze życie nie należało do zbyt ciekawych. Pewnego kolejnego nudnego dnia, nasz emeryt/emerytka postanawia wyruszyć w przygodę, przed siebie. Dlaczego? Bo zobaczył reklamę w telewizji mówiąca o tym że przygody są fajne i ciekawe.

To taki wstęp do fabuły. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, to chętnie je usłyszę :)

Będzie to gra RPG. Naszym staruszkiem będziemy mogli wbijać kolejne levele, itp. System walk mam zamiar zrobić podobny do pokemonów.

Mam zamiar do tej gry dodać sporą dawkę humoru.

Jeśli ktoś jest chętny to może pisać w tym temacie, albo na PW.

Jeśli chodzi o mnie, to potrafię robić gry. Umiem C# oraz Javę. Grę mam zamiar zrobić albo w Unity albo w LibGDX.
Niedługo wydam jedną grę, której progress możecie śledzić tutaj : https://www.youtube.com/watch?v=ecaYiExVz4o

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Historia trochę podobna do książki pt."Stulatek który wyskoczył przez okno i zniknął".

Czyn celowy, czy nie ? :P

Po za tym polecam napisać na jakimś forum o tematyce grafiki komputerowej (jak np. nasz dział graficzny) lub na forum stricte od Unity.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...