Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Xenobot] D0MIK Profit/Waste HUD.

D0MIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie będę się długo rozpisywał.

Hud który zlicza twój profit/waste, exp, czas gry, czas erekcji i tym podobne.

xyz

Niżej podaje skrypt lecz polecam skopiować go z wklejki która podaje niżej ;)

Instrukcja:

Wejdź w link podany wyżej oraz skopiuj całą zawartość pliku, następnie zapisz go na pulpicie w formacie lua.

Tadam xD

xyz

OQqSOv4.png

Opublikowano

Witam, nie będę się długo rozpisywał.

Hud który zlicza twój profit/waste, exp, czas gry, czas erekcji i tym podobne.

Niżej podaje skrypt lecz polecam skopiować go z wklejki która podaje niżej  ;)

xyz

Instrukcja:

Wejdź w link podany wyżej oraz skopiuj całą zawartość pliku, następnie zapisz go na pulpicie w formacie lua.

Tadam  xD

xyz

Hahaha, kisnę ostro panie Domik SWAG, to ja jestem autorem tego skryptu (HjugO, aka hugo999), dowód:

http://forums.xenobot.net/showthread.php?37952-HjugO-Heads-Up-Display

Wiedziałem, wiedziałem że ktoś zaporzyczy mój skrypt i podpiszę się autorstwem, jak zwykle cebula "rzondzi" w gimbazjum i na forum, nawet ty prostego skryptu nie umiesz napisać chłopcze (sądzę po headerze zatytułowanym `Doświaczenie` przez `ś` którego nie wyświetla poprawnie. Hmm co ja tu jeszcze widzę, nawet nie masz profesjonalnego edytora tekstu tylko powiedzmy, że `edytujesz nie swoje skrypty` w windowsowskim notatniku. Kocham te wrapy.

"---- Proszę o nie sprzedawanie tego skryptu," - KISNĘ RAZY DWA

@Crisey Pozwolę, że Ciebie zawołam. Weź go zbanuj, usuń temat, lub whatever, bo nie wyczymię xddd

Pozwolę że skwituję tym obrazkiem:

a2e2c23b6669a334364c83e892bdc9649deeec1a

Co do Twojego hobby - * Informatyka - KISNĘ X3 JAK OGÓRKI W LIDLU =D

BTW, pełną wersję skryptu z ringami, foodem, bootsami, amuletami mają tylko zasłużeni użytkownicy XenoBota (na tej liście nie znajduję się żaden polak), więc mój kolego wykaż się swoim "skillem" i dorób funkcje tak aby HUD liczył to wszystko co wymieniłem na początku. Jestem w 100% przekonany że tego nie zrobisz, mogę się założyć o mojego c***a, nawet mogę się założyć o to, że Trynkiewicz będzie mnie w dupę zapychał.

Hugo _/
Opublikowano

Hahaha, kisnę ostro panie Domik SWAG, to ja jestem autorem tego skryptu (HjugO, aka hugo999), dowód:

http://forums.xenobot.net/showthread.php?37952-HjugO-Heads-Up-Display

Wiedziałem, wiedziałem że ktoś zaporzyczy mój skrypt i podpiszę się autorstwem, jak zwykle cebula "rzondzi" w gimbazjum i na forum, nawet ty prostego skryptu nie umiesz napisać chłopcze (sądzę po headerze zatytułowanym `Doświaczenie` przez `ś` którego nie wyświetla poprawnie. Hmm co ja tu jeszcze widzę, nawet nie masz profesjonalnego edytora tekstu tylko powiedzmy, że `edytujesz nie swoje skrypty` w windowsowskim notatniku. Kocham te wrapy.

"---- Proszę o nie sprzedawanie tego skryptu," - KISNĘ RAZY DWA

@Crisey Pozwolę, że Ciebie zawołam. Weź go zbanuj, usuń temat, lub whatever, bo nie wyczymię xddd

Pozwolę że skwituję tym obrazkiem:

a2e2c23b6669a334364c83e892bdc9649deeec1a

Co do Twojego hobby - * Informatyka - KISNĘ X3 JAK OGÓRKI W LIDLU =D

BTW, pełną wersję skryptu z ringami, foodem, bootsami, amuletami mają tylko zasłużeni użytkownicy XenoBota (na tej liście nie znajduję się żaden polak), więc mój kolego wykaż się swoim "skillem" i dorób funkcje tak aby HUD liczył to wszystko co wymieniłem na początku. Jestem w 100% przekonany że tego nie zrobisz, mogę się założyć o mojego c***a, nawet mogę się założyć o to, że Trynkiewicz będzie mnie w dupę zapychał.

hahaha smiechłem xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

Ja prychłem nad Twoją głupotą :)

Dawaj rób pełną wersję skryptu, dawaj dawaj unskillowcu  :)

Nie dyskutuje z amebami xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

Nie dyskutuje z amebami xD

Haha, nie masz kontrargumentów gimbusku. Cebulaczku :D A ameba to Twoja siostra, btw. dobrze mówią o niej na mieście ^^, nieźle stęka ;)

BTW, wysłałem do CipSoftu zdjęcie z tematu z Candii, i z tego tematu, także enjoy ban. Swoją drogą, kto gra na non-pvp? :D

Hugo _/
Opublikowano

Haha, nie masz kontrargumentów gimbusku. Cebulaczku :D A ameba to Twoja siostra, btw. dobrze mówią o niej na mieście ^^, nieźle stęka ;)

BTW, wysłałem do CipSoftu zdjęcie z tematu z Candii, i z tego tematu, także enjoy ban. Swoją drogą, kto gra na non-pvp? :D

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD skończyłeś?:D

OQqSOv4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...