Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny, opening czy...?

heart92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wydropiłem M9 ultrafiolet przetestowany także kwota rzędu 110 euro na rękę . Mam dylemat czy kupić za to skiny, czy zrobić opening ? Myślałem jeszcze nad sprzedażą za zł. Kwota rzędu 200/250zł? co wy na to ? zeszło by wgl. za tyle? Co wy byscie zrobili na moim miejscu. z góry thx za odpowiedzi : ) 

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Opublikowano

ja osobiście na Twoim miejscu wymieniłbym to na klucze. Część tych kluczy sprzedał, a resztą zaczął tradować, obstawiać. Opening to marnowanie pieniędzy i zabawa dla bogatych. Jest to opłacalne jeśli na starcie trafilibyśmy coś bardzo dobrego ze skrzynki. Czym więcej otwierania tym więcej na -

Opublikowano

Opening na co ci on ? Wydropiłeś kose więc na uj ? Najlepiej wytreduj ten skin na karambit a potem z karambit na m9. Jagbyś chciał sprzedać to zaoferuje ci 250zł.

Opublikowano

@NorbiMC 250 ZL a to kosztuj 110 euro xD tylko jakis majnkraft by sie na to zgodzil...

skiny, ale lepiej zatrzymaj, mozesz na jackpotach grac ;p

Opublikowano

@NorbiMC 250 ZL a to kosztuj 110 euro xD tylko jakis majnkraft by sie na to zgodzil...

skiny, ale lepiej zatrzymaj, mozesz na jackpotach grac ;p

Ostro , ostro pojechałeś mnie jak typowy jp skurwysyn ulicy.

Opublikowano

@BoomCreeperBoom kolejny majnkraft xD

Ostro , ostro pojechałeś mnie jak typowy jp skurwysyn ulicy.

idz tam w majnkrafta kilofem zapierdalaj

@top

mozesz tez na klucze wymienic

Opublikowano

Kwota rzędu 200/250zł? co wy na to ? zeszło by wgl. za tyle? Co wy byscie zrobili na moim miejscu. z góry thx za odpowiedzi : )   <---- wypowiedź autora.

Co do tematu to trade , trade i jescze raz trade. Nie lecieć na żadne skinomaty i tym podobne duża szansa , że będziesz ofiarą snajpera.

Opublikowano

Downgrade z overpayem za jakaś fajna koske i zestaw skinów ew. kose i klucze. Na pewno nie opening bo youtuberzy potrafia otworzyć 500 skrzynek i nic nie trafić a czerwone skiny są gówno warte nie mówiąc o reszcie.

Opublikowano

Ogólnie sprzedałem kose i mam równe 110 euro także nie wiem sam bo ten opening mnie kusi haha :D no chyba, że ktoś chce sie dogadac tzn. Kupie jakiś nóż albo inny skin i sprzedam za PLN oczywiście przelewem : ) Więcej info na PW. Dzięki wszystkim za odpowiedzi ;d

//Handel poza giełdą surowo zabroniony! ~`Sztoss

JestemPolakiem!

Opublikowano

Miałem kose wartą 115 Euro, grałem na tych waszych JackPotach... Przejebałem!

Mogłem ją sprzedać ;/

@topic Sprzedaj ją za zł :)

sprzedałem na steamie mam ponad 100 euro chce to spieniężyć na PLN , ktoś chętny ? oczywiscie nie 100x4 tylko mniej ; ) 

JestemPolakiem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...