Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to drop hack?

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

10 minut temu chcialem pograć blind picka, wybrałem championa i pojawilo się logo lola i powinno pojawić się okno ładowania i tu jest problem, bo pojawił się tylko czarny ekran i napis "Zostałeś rozłączony z powodu problemu z twoim łączem" czy jakoś tak, antywirus i zapora oczywiście wyłączona, próbowałem resetować router i lola.

Czy to drop hack? I czy dostane za to leaver bustera ?

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Możliwe, że dostaniesz, jeżeli gra na prawdę istnieje, a Ty nie możesz do niej dołączyć. Kiedyś też tak miałem, że nie mogę dołączyć do gry przez 20 minut, a potem okazuje się, że gra zniknęła i nie ma jej w historii. Poczekaj cierpliwie, najprawdopodobniej jest to problem ze strony serwerów Riotu i nie masz na to wpływu. I jeszcze dopowiem, że karę otrzymują tylko osoby, które kilka razy opuszczają grę, więc za pierwszym razem nie powinieneś dostać kary.

Opublikowano

Siema smerfie ;D, więc tak osobiście sam tak miałem wiele razy razem z kolegą chcieliśmy zagrać blind'a czekalismy w champion select z 5 minut, bo był freeze jakby gra stanęła i nie chciała wystartować, więc kumpel powiedział "czekaj ja wyjdę i sprawdzę, czy gra jest" wyszedł włączył lol'a na nowo zalogował się okazało się, że gra jest w trakcie dał reconnect(ja również) po czym po chwili wy*ebało nam klienta (po czarnym ekranie) i wróciliśmy do klienta.. i musieliśmy do kolejki wbić jeszcze raz, a gry w historii nie było, osobiście drop'y gier są rzadkie (tym bardziej ze strony rito), to nie drop raczej serwery rito różnie to bywa miałem różne przypadki.Btw raz też z tym samym kumplem mieliśmy taką samą sytuacje, tylko mieliśmy jakiś błąd, że serwery rito są off czy coś tam i nie mogliśmy wbić, po jakiś 15 min czekania (bo nie mogliśmy zacząć innej gry), była możliwość wbicia... po reconnect'cie gra była jakby "zfreezowana" i wywaliło nas i to samo co w 1-szym przypadku, dziwne lol

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Raczej nie chce mi się wierzyć że ktoś wypierda** normala xD i to na samym początku gry, sam się z tym spotkałem ostatnio z 3 razy w tamtym tygodniu, dwoma słowami RITO QUALITY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...