Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Draven na L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakaś plaga chyba na niego nastała, bo trafiam na niego co drugą grę teraz i jak supp c*****y to linia stracona. Pytanie jak on sobie radzi na skryptach? Jak z łapaniem toporów i ogólną grą?

Opublikowano

Grając na MoonDraven ładnie łapie toporki podczas lane clearu jak i podczas combo. Jedyny minus to taki, że jak za długo przytrzymasz V/Space to pod wieżę może Ci wlecieć kawałek.

Generalnie jak grasz duo z supportem pokroju leona, braum czy malph to easy linia ale soloq to makabra. Dostaniesz jakiegoś zasranego Barda co nic Ci nie pomoże na taką Leonę i ciężko zaorać.

Są lepsze adc na L# np Vayne, Kalista lub Sivir, tego względu, że jak się nimi wyfarmisz to sam wygrasz grę. Na L# Vayne/Kaliście można grać spokojnie od 3 lvla agresywnie.

Opublikowano

Przerzuciłem się z Jinx na Vayne i jak widzę na tej samej linii dravena to wiem, że support da dupy i przegramy. Szczególnie, że Vayne na niego to akurat nie jest dobre rozwiązanie, bo czasami nawet nie idzie podejść, żeby ci w moment pół hp nie wyruchał. Jak się nafeeduje to dyma cały team i gg wp. Z 5 czy 6 gier jedynie jedną na niego wygrałem, bo gościu chyba po prostu nie potrafił nim grać. Chociaż tutaj też główną rolę odgrywa jungler, bo jak mi pizga ganki co parę minut i draven złapie pierwsze kille to już wiem, że gra powoli traci sens, bo inni będą mu się podkładać a później wiadomo

Opublikowano

Draven na moon'ie ora niesamowicie, łapie toporki jak szalony radzi sobie niesamowicie ogółem do polecenia chociaż sam nie gram, łapie toporki prawie wszystkie czasami tam nie chytnie, ale jest wysoki poziom, ogółem reprezentuję się nie zle do polecenia, jeśli chodzi o to ;)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać z L# na adc to chyba lepiej vayne/kalista.

Skrypt zawsze chce łapać topory jeżeli robisz combo (Jeżeli masz włączone łapanie "Q", ale raczej nie ma sensu grać z wyłączonym) przez co draven nieraz zawraca się w przeciwników, nieraz wleci pod turret, albo połapie kilka skillshotów w gratisie.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...