Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwój błogosławieństwa na haczyku?

abcxyz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na pewno wszyscy słyszeli o *legendzie*, że z wędką+7 odblokowuje się opcja złowienia zwoju błogosławieństwa. 

Poszukałam trochę po necie i znalazłam *niby* dowód w postaci screena ze "Zwojem błogosławieństwa na haczyku", ale screen już wygasł. 

Więc jak to w końcu z tym jest?

:)

Opublikowano

Na forum metina wyczytałem, że można wyłowić ale trzeba spełnić wymagania:

- 50 poziom postaci

- wędka +7

Szansa na złowienie jest bardzo niska.

Opublikowano

Source to nie wszystko

W plikach też nic o tym nie ma więc nie jest to możliwe. Jakby było to najszybciej w pliku fish.txt

No tak, ale jeśli miałoby spełniać takie kryteria jak podano wyżej (50 poziom postaci, wędka +7), to na pewno nie byłoby to w fishing.txt.

A poza tym w kodzie są podane domyśle ID rzeczy, które można złowić.

Opublikowano

GA z SG powiedział, że to nie jest możliwe. Hm..

To poszedł spławik. W każdej legendzie jak to mówią jest odrobina prawdy i prawda jest również taka, że można wyłowić bodzia ;) 

Szanse są naprawdę minimalne, więc nie jest to dobra metoda na "zarobek" ;) 

Opublikowano
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. 

W momencie pochwalenia się wędką+8 (Metin2 SG), zostałam zapytana, czy udało mi się wyłowić już jakiegoś bodzia ^_^ Nie spytałam, skąd była ta osoba (na pewno nie z Polski, bo mam polski nick i nie rozmawialibyśmy po angielsku). Oznaczało by to, że nie tylko na metinie2.pl panuje ta *legenda*.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...