Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Kręcenie sie w kółko jak to wyłączyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wielu z was grajacych na szarpie pewnie zauwazylo, ze jak się trzyma klawisz od combo i celujemy centralnie w naszą postać na mapie to zaczyna się kręcić w kółko jak pojebana przez co od razu widać, że ktoś używa skryptów. Jak to zmienić? wiem, że jakoś się da ale nie wiem jak bo u kogos kiedys widzialem xD

­

Opublikowano

Nie wyłączysz tego...tak+ kto robiąc combo stoi w miejscu? to jest orbwalker...+ jaką postacią grasz tak btw?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Zwiększ Hold MPCforum w ustawieniach orbwalkera, osobiście używam 50

Chyba tego nie wyłączysz ale po co trzymać spację i celować na siebie?

Chyba nigdy nie grałeś meele postacią na sharpie

Opublikowano

Niestety jest to dość wkurwiające i obvious. Jedynie jak grałem na Brian Sharp Tryndą to tego nie było ale attack speed był bardzo zredukowany tzn. szybkosc orb walkingu byla caly czas taka sama ale od pewnego momentu nie dało się tego zwiększyć attack speedem. Nie rozumiem dlaczego twórcy skryptów nie pomyślą nad czymś takim. Chodź rzeczywiście ten orbwalking można kontrolować bo jak będziesz trzymał cały czas w miesjcu to będą tańce i wygibasy :D ale musisz podążać ruchem tak by postać cały czas się ruszała broń boże nie cały czas w miejscu. To tyle ode mnie.

Opublikowano

Naprawdę musisz mieć skrypty do postaci tupu yi, trynda gdzie faktycznie tylko aa ale np. taka riven czy irelia nie kreci się w kółko bo zabija samymi skilami

Opublikowano

Naprawdę musisz mieć skrypty do postaci tupu yi, trynda gdzie faktycznie tylko aa ale np. taka riven czy irelia nie kreci się w kółko bo zabija samymi skilami

Kur... napisałem przecież że jak zwiększysz Hold MPCforum to nic sie kurw ani bedzie kręciło jezu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...