Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy Profesjonalnego Technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, jesteśmy siecią serwerów more4you która wznawia swoją działalność po długiej przerwie, w październiku mamy zamiar założyć firmę aby działalność i zysk były legalne.

Poszukuję osoby, która doskonale zna się na stawianiu serwerów do metina. Typ serwera jeszcze nie został wybrany ponieważ czekamy na zdanie technika. Serwer chcieli byśmy wystartować na początku przerwy świątecznej w grudniu piszę tak wcześnie ponieważ chce aby wszyscy mieli dużo czasu na przygotowania.

Główna maszyna zostanie włączona tydzień przed  startem ewentualnie wcześniej po uzgodnieniu z technikiem, na testy i tworzenie plików przeznaczamy mniejszy serwer testowy.

Wymagania:

-Duże pojęcie o FreeBSD

-Doświadczenie zdobyte przy innych projektach 

-Wiedza na temat zabezpieczeń serwera

-Dostępność

-Oryginalne podejście

Oferujemy:

-Stabilne opłacone maszyny

-Firmę która powstanie w październiku

-Umowę

-Własny kanał na ts

-Możliwość wybrania technika do pomocy

-Wspólne podejmowanie decyzji odnośnie serwera.

Pisałem już z wieloma "technikami" ale żaden nie był wstanie pracować od początku sam, większość chciała się posiłkować gotowymi plikami. Jeżeli też masz zamiar to robić lepiej żebyś nie pisał szkoda mojego i twojego czasu :)

Zapraszamy do kontaktu:

GG:47620082

TS3:host4free.pl

Opublikowano

Oferta niby ciekawa, ale do grudnia to zdecydowanie za mało czasu na dobry serwer. Chyba, że gotowiec to co innego :) Powodzenia życzę.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Witam serdecznie, jesteśmy siecią serwerów more4you która wznawia swoją działalność po długiej przerwie, w październiku mamy zamiar założyć firmę aby działalność i zysk były legalne.

Poszukuję osoby, która doskonale zna się na stawianiu serwerów do metina. Typ serwera jeszcze nie został wybrany ponieważ czekamy na zdanie technika. Serwer chcieli byśmy wystartować na początku przerwy świątecznej w grudniu piszę tak wcześnie ponieważ chce aby wszyscy mieli dużo czasu na przygotowania.

Główna maszyna zostanie włączona tydzień przed  startem ewentualnie wcześniej po uzgodnieniu z technikiem, na testy i tworzenie plików przeznaczamy mniejszy serwer testowy.

Wymagania:

-Duże pojęcie o FreeBSD

-Doświadczenie zdobyte przy innych projektach 

-Wiedza na temat zabezpieczeń serwera

-Dostępność

-Oryginalne podejście

Oferujemy:

-Stabilne opłacone maszyny

-Firmę która powstanie w październiku

-Umowę

-Własny kanał na ts

-Możliwość wybrania technika do pomocy

-Wspólne podejmowanie decyzji odnośnie serwera.

Pisałem już z wieloma "technikami" ale żaden nie był wstanie pracować od początku sam, większość chciała się posiłkować gotowymi plikami. Jeżeli też masz zamiar to robić lepiej żebyś nie pisał szkoda mojego i twojego czasu :)

Zapraszamy do kontaktu:

GG:47620082

TS3:host4free.pl

Czyli jesli chcialbym skladac cv to nie moge rowniez z src skorzystac tylko mam napisac kod źródłowy gry od 0? Bo to tez wkoncu gotowiec jest. Sory stary ale jesli chcesz kogos co ci napisze wlasna gre to inwestycja wynoszaca kilka milionow pln a nie jakis % z is-a  ;)

55ce9518d0555918gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...