Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

licencja - po jakim czasie?

wp2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Napisałem o Licencje NPL i nie wiem kiedy czy dostanie czy nie tam pisze do 15dni kalendarzowych
a jak widziałem na forum to po kilku godzinach ktoś dostawał prosze O POMOC :)

2boXRtY.gif
Opublikowano

Co do licencji NPL. Support teamspeak przyznaje licencje w zależności od specyfiki twojego Ts oraz jego strony. Dużą rolę gra opis twojej aplikacji o przyznanie "NPL". Jeżeli osoba dyżurująca nie ma zastrzeżeń dot. przyznania licencji powinieneś dostać odpowiedź negatywną bądź pozytywną w ciągu od 2 do 4 dni roboczych.

Opublikowano

Co do licencji NPL. Support teamspeak przyznaje licencje w zależności od specyfiki twojego Ts oraz jego strony. Dużą rolę gra opis twojej aplikacji o przyznanie "NPL". Jeżeli osoba dyżurująca nie ma zastrzeżeń dot. przyznania licencji powinieneś dostać odpowiedź negatywną bądź pozytywną w ciągu od 2 do 4 dni roboczych.

wiec jak minęły 10dni to wynika coś czy jak ^_^

2boXRtY.gif
Opublikowano

@wp2009

Jeżeli czekasz ponad 10 dni oznacza to że twoja aplikacja jest tzw. "niższej potrzeby" bądź wysłałeś Ją w godzinach nie rozpatrywanych. Możliwe że po zanalizowaniu twojej wiadomości, osoba (support) przyznająca aplikacje stwierdziła że zostanie Ona dodana na liste oczekiwania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...