Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny do Zyry i Kha Zixa - opinia

Makavelix3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tych skinach dla zyry i kha zix'a.?

Jak dla mnie kha wygląda jak z innej gry co osobiście mi się nie podoba a zyra to sam nwm w sumie shaco ma podobnego skina.

http://mmo24.pl/Skladowe/LeagueOfLegends/Art/Wiadomosci/!2015/09.09.2015/league_of_legends_circus_clown_zyra_by_jepoykalboh-d89jknl.jpg

http://mmo24.pl/Skladowe/LeagueOfLegends/Art/Wiadomosci/!2015/09.09.2015/jX0Yl1h.jpg

Źródło: mmo24.pl

rivenpng_srhphnn.png

Opublikowano

Już myślałem, że nowe skiny. Ogólnie są spoko, ale tak jak napisał @Zarax - czym są splasharty w lolu? Niczym.

PS: Sugeruję zmianę nazwy tematu, bo wprowadza w błąd.

@Makavelix3 Nie wiem o co Ci chodzi, ale ja przeglądając dział LoL-a zdziwilem się i pomyślałem "o ch*j, nowe skiny?", wprowadziłeś mnie tym samym w błąd.

Opublikowano

Nie kupiłabym. Nie umywają się do splashartów nowo wychodzących skinów.

@Reygras Jest jasno napisane, że kolejne koncepcje nowych skórek circus clown zyra i  vampire kha zix a nie splasharty.

Pod tym względem również mi się nie podobają, gdyż nie pasują tematycznie do tych postaci i trochę to gryzie.

c:

Opublikowano

@Reygras Jest jasno napisane, że kolejne koncepcje nowych skórek circus clown zyra i  vampire kha zix a nie splasharty.

No jak zobaczę te skiny z poziomu gry, to dopiero ocenię, bo na chwilę obecną nic tu nie ma poza artami. xD

Opublikowano

Ten art Zyry jest chyba stary, więc wątpię, aby został taki skin wprowadzony dla Zyry. Chyba, że na halloween? >.> Ogólnie podoba mi się.

Opublikowano

Te skiny, gdyby weszły, byłyby najgorszymi w grze, imo. Chociaż Zyra nie taka zła, ale ten Kha'Zix zupełnie nie pasowałby do klimatu ligi.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...