Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak z 20euro zrobić więcej

Arychats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100% pewności Ci nikt nie da bo tak to by każdy to robił.

Kupowanie okazji w markecie

Wszelkiego rodzaju jackpoty

obstawianie meczy

ps.  na yt jest pełno odpowiedzi na twoje pytanie ale jak pisałem nikt Ci nie zagwarantuje zarobku

Opublikowano

Betowanie - zysk nie zawsze pewny, istnieje ryzyko, że wyjdziesz na minus. Ja z 10 euro zrobiłem 150 na betach w CS w ciągu kilku dni, a następnie wszystko sprzedałem za PLN.

Jackpoty - to co wyżej, chociaż tu nie polecam. :D

Kupowanie/wymienianie skinów i sprzedawanie/wymienianie dalej - wymagane jest, żeby trochę się znać na skinach i ich cenach, więc jak jesteś zielony, to nie masz większych szans na zarobek tym sposobem.

Opublikowano

niedługo ma się pojawić nowa skrzynka ze skinami. Zawsze przy takich okazjach część skinów spada z ceny w sumie dlatego, że gracze/streamerzy masowo wyprzedają swoje skiny na to, aby zakupić sobie za to klucze, bądź skiny właśnie z nowej kolekcji. Wystarczy wyszukać w markecie w te dni jakieś ciekawe "promocje" i zakupić kilka skinów. Cena po jakimś czasie się unormuje, pod warunkiem, że zakupimy jakieś w miarę opłacalne skiny. Sam zamierzam troszkę na tym skorzystać niedługo.

Opublikowano

Możesz się trade'ować powoli i wyciągać coraz większe sumki. 

Betowanie, jest ryzyko jest zabawa.

Jackpoty, jest ryzyko jest zabawa 2.

:D

Opublikowano

Graj na jackpotach. Licz się z tym, że możesz przegrać wszystko, ale i dużo wygrać ;). Graj na skinomacie bo tam małe sumy ludzie dają i masz większą szansę na wygraną

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

Opublikowano

Poczekać do wyjścia nowej skrzynki i korzystać z quickselli na markecie bo ludzie będą napaleni na nowe skiny. Dla niecierpliwych kupić 9 kluczy i handlować na lounge ja z 8 w krótkim czasie zrobiłem 12.

Opublikowano

szukasz po prostu okazji. Czasem trafia się sytuacja i idzie kupić np. skin za klucz/kilka kluczy mniej, albo ktoś się nie zna i daje nam przykładowo skin z bardzo ładnym patternem i wtedy próbujemy z tego wycisnąć więcej $. Tradowanie to bardzo złożony proces, ale jest on zdecydowanie bardziej opłacalny niż jackpot. Przy 20€ to nawet szkoda się tam pokazywać. Niby można się bawić na mniej popularnych jackpotach, ale to jest loteria. Zawsze ktoś może Cię przebić. To jest dobre tak jednorazowo obstawić, zgarnąć całą pule i potem zacząć prawdziwe zarabianie.

Opublikowano

Betowanie - zysk nie zawsze pewny, istnieje ryzyko, że wyjdziesz na minus. Ja z 10 euro zrobiłem 150 na betach w CS w ciągu kilku dni, a następnie wszystko sprzedałem za PLN.

Jackpoty - to co wyżej, chociaż tu nie polecam. :D

Kupowanie/wymienianie skinów i sprzedawanie/wymienianie dalej - wymagane jest, żeby trochę się znać na skinach i ich cenach, więc jak jesteś zielony, to nie masz większych szans na zarobek tym sposobem.

Mam się roześmiać czy co zrobić?

Nawet największy idiota potrafi sprawdzić czy dany item drożeje czy tanieje w ostatnim czasie. Głównie po to jest ten piękny wykres ;)

Poza tym ludzie są teraz tak głupi, że wymieniają droższe itemy na tańsze :)

@topic Zawsze możesz poczekać, aż wyjdą nowe skrzynki, bo zgadując wszystkie itemy skoczą drastycznie w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...