Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Czy warto ją będzie kupić?

nevil112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey, tak jak w temacie czy warto kupić fifę 16 ? mam 15 na pc i na ps4 razem godz pregrałem może ze 100+- , za bardzo nie interesuję się piłką nożną.Słabo gram na padzie. Mogę kupić na pc , no ale mam dosyć słaby pad, jeżeli macie jakieś jeszcze pyt to zadawajcie zaraz premiera więc no ......

FIFA 16 PL + DLC PC

Czyli jakie dlc do daje ? 

PS:

Czy mógłbym streamować z fify 15 i na ile fps + jakie ustawienia przy

I5 750 2.67GHz 4rdzenie

HD 7770 HD 1GB OC 

4gb ramu 

i czy bd widełki ?

Opublikowano

Po zagraniu w demo wiem, że ja na pewno kupię sobie tę część. Skoro nie jesteś fanem futbolu, to może lepiej tę kasę przeznaczyć na inne, ciekawe gry które również niedługo wychodzą? Co do pada- najlepszy jest ponoć ten od Xboxa 360. Natomiast ja gram na klawiaturze i powiem Ci, że bez większych problemów doszedłem do 1 ligi (z tym, że ja zawsze grałem na klawiaturze, jestem przyzwyczajony to zamiana na pada byłaby degradacją skilla:D)

To DLC to nie taki typowy dodatek, ale jeśli kupisz grę w przed premierą, to przez kolejnych 15 tygodni będziesz dostawał jedną złotą paczkę na tydzień oraz są tam jakieś nowe cieszynki.

Widełki będą, a co do streamowania się nie wypowiem bo nie mam z tym doświadczenia. Niemniej, teraz wszyscy się przerzucą na fifę 16, więc możesz mieć mało widzów;)

Opublikowano

Będą widełki.

Kupiłbym na twoim miejscu, jest wiele zmian, które warto zobaczyć. Rozgrywka stała się przyjemniejsza i FUT Draft, w które każdy chce zagrać.

graphic.png

Opublikowano

Widełki wprowadzili już w 15-stce także w 16 też będą, jest do dla mnie sprawiedliwa opcja :) Nie ma kupowania Coinsów ! :D­

Jestem fanem tej gry dlatego osobiście Ci polecam !

r3ePj8E.png

Opublikowano

Ok , więc tak jak postanowiłem kupuje klawiature 

Qpad MK 50

Klawiatura ma jedną zasadniczą wadę - nie posiada analogów, toteż wykonanie bardziej skomplikowanego triku nie wchodzi w grę. Z całego serca polecam Ci pad do tej gry - najlepiej od Xboxa 360, ale to już twój wybór. ;)

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Witam, czy będzie normalne sterowanie w Fifa 16 ? bo na demo jest bardzo dziwne sterowanie, wie ktoś cos ? będzie strzał,podania, itp na A-S-D-W ? ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...