Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20 min kara na mecze

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio miałem wiele wywaleń z gier (net 50mbs a i tak ping 300-3000 ;) ) I takie moje pytanie, czy dostane te cholerne nagrody? Męczyłem się nad zdobyciem tego golda i jakiś debil z riotu ma mi to odebrać rozumiem z tego co czytalem w necie...

Opublikowano

Nagrody tak czy owak będziesz miał, też miałem priorytet, a nagrody pewnie dostanę. Chociaż zaczynam w to wątpić, bo mam drafty do rozegrania :v

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

gdzie można najwyżej trafić po rozegraniu serii 10ciu gier, po wbiciu 30lvla?

bo zastanawiam się, czy rozgrywać te 10 meczy, skoro ma mnie wrzucić do golda albo co gorsza do silvera, to potem będzie wstyd za tą rameczkę z drewna :/

Opublikowano

Z tego, co wyczytałem na róznych portalach to jeżeli wyjdziesz z low priority do końca sezonu - otrzymasz normalnie nagrody. Będzie ogłoszenie, do kiedy i do której godziny musisz wyjść z niskiego priorytetu.

Opublikowano

Z tego, co wyczytałem na róznych portalach to jeżeli wyjdziesz z low priority do końca sezonu - otrzymasz normalnie nagrody. Będzie ogłoszenie, do kiedy i do której godziny musisz wyjść z niskiego priorytetu.

Co rozumiesz przez słowa niski priorytet?

Jak patrzyłem na op.gg to elo mam w okolicach 2k-2.2k, dokładnie nie da się sprawdzić, bo gram tylko normale, to około diam III. Trafiają się czasem nawet ludzie z ramkami z mastera, ale wydaje mi się, że jest jakaś granica, gdzie można trafić po wbiciu 30tego i zagraniu tych 10ciu meczy i mam takie przeczucie, że max to silver/gold, nawet jak wygram wszystkie 10 :/

Opublikowano

@LSowiec pamietaj ze nie powinienes patrzec na to w taki sposob: "pokonalem mastera na normalu zasluguje na challengjoura". Bo tak nie jest. Platyny+ nie graja normali na powaznie, tam sie wchodzi jak sie ma jakas kare czy trzeba wyprobowac nowa postac (ew. ktos jest wyboostowany i nie chce spasc a chce grac w lola). Ja w sezonie 3 jak gralem pierwsze rankedy to wygralem 5na10 i mialem braz 1, max liga to gold V (chociaz pewnie jakbys gral i tak nie wygralbys wszystkiego i mowil ze to wina teamu)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

To ja też napisze 15x ten sam post że tak dostaniesz nagrody nie bój się o nic myśle że pomogłem.

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Co rozumiesz przez słowa niski priorytet?

Jak patrzyłem na op.gg to elo mam w okolicach 2k-2.2k, dokładnie nie da się sprawdzić, bo gram tylko normale, to około diam III. Trafiają się czasem nawet ludzie z ramkami z mastera, ale wydaje mi się, że jest jakaś granica, gdzie można trafić po wbiciu 30tego i zagraniu tych 10ciu meczy i mam takie przeczucie, że max to silver/gold, nawet jak wygram wszystkie 10 :/

Niski priorytet to właśnie konieczność odczekania tych kilku(nastu) minut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...