Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka CS:GO

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam Roccat Lua za 99 zł od ponad pół roku i świetnie się spisuje nie gubi się etc. Wiele osób poleca a4techa s7 coś w tym stylu z podkładką nostromo na allegro za 89 wyłapiesz.

Opublikowano

Pan wyżej ma rację, nie daj sobie wcisnąć tego szrotu a4techów czy jeszcze innych badziewii

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Pan wyżej ma rację, nie daj sobie wcisnąć tego szrotu a4techów czy jeszcze innych badziewii

a4tech ma wielu przeciwników i zwolenników. Co do mojej myszki sam wiem z czego korzystam więc do momentu gdy z niej nie korzystałeś nie masz co mówić że badziew.

Opublikowano

Ja sam korzystałem przez jakiś czas z Roccat Lua, jest dobra, dobry sensor. Jedyny minus to taki, że jest mała. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Polecam ci myszki bloody szybka i nie zawodna 

HAHAAAAHAHAHAHA

Miałem a4techa oscar jakiegoś gubił się przy każdym szybkim ruchu :) A4TECH TO GÓWNO :)

@topic bierz tylko logitecha g100s

Opublikowano

dzieki za opinie: biore Logitech g100s :)

ps: czy sa jakies sterowniki d o tej myszki ze mozna zbindowac klawisze DPI itp? jak w przypadku innych myszek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...