Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Wymagania sprzętowe, demo, a pełna wersja gry

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy wymagania wersji demo są mniejsze, prócz wymaganego miejsca na dysku ? O dziwo z moim kompem na którym teoretycznie fifa powinna lagować, gra się przyjemnie - stąd moje pytanie. A także czy pad od logitecha f310 jest kompatybilny z fifolem 16 ?

Opublikowano

Witam,

Czy wymagania wersji demo są mniejsze, prócz wymaganego miejsca na dysku ? O dziwo z moim kompem na którym teoretycznie fifa powinna lagować, gra się przyjemnie - stąd moje pytanie. A także czy pad od logitecha f310 jest kompatybilny z fifolem 16 ?

Wymagania są te same. Wszystkie pady logiteca są kompatybilne z FIFA 16.

graphic.png

Opublikowano

Jak w demo Ci się gra dobrze to w normalną te powinno bo przecież demo nie jest do końca z optymalizowane zazwyczaj.

Np mi 15 demo trochę lagowało (chociaż wcale nie powinno) a pełna wersja już normalnie

Opublikowano

Witam,

W fife 15 na mojej poprzedniej konfiguracji sprzetowej demo tez smigalo ladnie, ale w pelnej wersji juz mialem problemy na kilku stadionach, nie mowiac juz o graniu online. :)

Opublikowano

W fife 15 na mojej poprzedniej konfiguracji sprzetowej demo tez smigalo ladnie, ale w pelnej wersji juz mialem problemy na kilku stadionach, nie mowiac juz o graniu online. :)

Dużo słabszy sprzęt miałeś czy wymagania minimalne miałeś jednak spełnione ?

Opublikowano

Mam laptopa ze średniej półki ( też I3, grafika GF 840M i 4 Gb RAM-u) i gra chodzi mega płynnie nawet na dość wysokich ustawieniach. Pełna wersja będzie trochę lepiej zoptymalizowana, jak masz dobrego neta i wyczyszczonego kompa ze śmieci nie będzie żadnych problemów;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...