Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 resetuje mi komputer ...

zxcbmwzxc2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem z metinem ..
Dokladnie chodzi o to ze jak gram w metina to po 5-15 minutach a czasem nawet po 2 godzinach resetuje mi komputer .. 
0 blue screenow po prostu jak by mi ktos klawisz resetuj wciskal . Sprawdzałem temperature komputera w czasie grania , temperatura wynosi 35 C .  W wiedzmina 3 moge grac na wysokich ustawieniach i komp tylko glosniej chodzi i sie grzeje , ale sie nie wyłacza  . W GTA 5 tez moge grac cały dzien i nic sie nie dzieje , tylko metin2 mi resetuje kompa , w czym tkwi problem pomoze ktos ? 

Moj komputer :
Procesor : AMD FX-6300 Six Core Processor 3.5GHz/4.1GHz w Turbo 
Karta graficzna : Radeon R9 270x 2GB 
Pamięc Ram : 8gb 
Windows 7 Home Premium SP1  (64) bity 

Opublikowano

Co to za server metin2?

Czy na innych serverach też Ci się tak dzieję? 

Opublikowano

Mój kolega miał podobny problem. Miał po prostu słabą grafikę.

Ale u ciebie do nie wiem bo komputer masz dobry 

Opublikowano

Miałam tak samo Wiedzmin, Skyrim nie resetował komputera, a metin tak. Wymiana zaskilacza nic nie zmieniła, są duże podejrzenia że to wina skakania napięcia w instalacji u mnie, ale na razie już mi się tak nie robi.

Opublikowano

co wy pier... wszyscy WINA ZASILACZA zadne ustawienia w komputerze ani grafika czy procesor (ale przy okazji zaktualizuj sterowniki do karty graficznej) 

WINA ZASILACZA jeszcze raz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dokładnie to wina zasilacza , przecież skoro masz karte procek wszystko dobre a pewnie ci jakiś lumpowski zasilacz dali za 100zł 600WAT i nie daję rady ale pisać piszę 600wat a firma to jakaś xyzchinxyz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...