Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Multikonta na nulled.io

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie ponieważ zamierzam sobie zrobić multikonta na tym samym ip i dać sobie to 10 repow gdyz siedze 3 miesiace i nie dostaje nic staram sie madrze wypowiadac i robic sensowne posty. I Czy dostane bana jak bede mial tych 10 kont ale bede wchodzil codziennie cos tam pisal zeby tego nie wykryli jesli sie da . z gory dzieki za odp

Opublikowano

­Na jednym komputerze to ban gwarantowany. Zrób multi konta, pójdź od kolegi czy do kafejki, szkoły. I stamtąd sobie Repuj. Pamiętaj ,żeby nie repować postów typu Ty, Thanks itp.

giphy.gif

Opublikowano

Nulled daje bany od tak, nawet jak stosujesz się do regulaminu. Ja mam zrobione 4 konta na nulledzie po tym jak dostałem bana, jedno do grania i 3 do dania sobie repów. Tydzień minął i żadnego bana.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Mam 3 multikonta + jedno główne, z których dałem sobie po 3 repy i na żadnym z nim nie napisałem ani jednego posta a wszystko to z jednego komputera. Jakieś 3 tygodnie właśnie minęło bez bana

Opublikowano

z jednego komputera mozna wystarczy sciagnac CyberGhosta i zmieniac region ip co konto, takim sposobem mozna nabic sobie sporo repow, dostalem na nulled -50 rep od razu zrobilem 3 konta i na zadnym nie mam bana, nawet ta parowka Lewiathan ktory reportuje wszystkich nic sie nie dopatrzyl

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nic nie musisz ściągać..., tylko nie repuj masywnie.. rób przerwy kilkuminutowy.., tyle bana nie chycisz.., najlepiej jeśli sobie dasz repa i z innego acc odejmiesz sobie 2 reputy... potem jak dasz reputa to lajtowanie nie dostaniesz bana...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...