Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nigdzie tego znaleźć nie mogę :)

Za co jest ranga Elita i jakie ma przywileje ?

Z góry THX

sygagnypek.png

Chcesz to daj -, chcesz to daj +, mnie to nie obchodzi ;/

Opublikowano

Nie interesuj się, bo nie będziesz do niej należał. Elita to elita i tyle.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zdaje mi się że coś jak Mod :D

Może kiedyś Fifolski ( bo chyba dlatego jest ten temat ) będzie miał ProElita rangę ^^

Wejdź na jego profil to się dowiesz , co do tego co mogą to nie wiem ,ale dostał tę rangę za pomysł :)

Wg. Gz Ci :)

Opublikowano

Nie interesuj się, bo nie będziesz do niej należał. Elita to elita i tyle.

No wlasnie, skad wiesz, ze kiedys nie bedzie? ^-^

Ja tam nie wiem nawet jakie sa rangi : DD.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

No wlasnie, skad wiesz, ze kiedys nie bedzie? ^-^

Ja tam nie wiem nawet jakie sa rangi : DD.

Jakby była taka szansa to by wiedział co oznacza słowo Elita.

76561198001815076.png
Opublikowano

Range mam tylko na czas projektu żebym mógł odwiedzać działy niedostępne dla zwykłych forumowych zjadaczy chleba. Nie zasługuje na nią i mówie to otwarcie (D&G i energy mają Elite więc dziękuje koniec do nich mi daleko). Poza tym mam troszke więcej miejsca w skrzynce na wasze wiadomości :) Chyba nic ciekawego więcej wam nie jestem w stanie powiedzieć. Pozdrawiam.

f.png

Opublikowano

@Fifiloski - Dla mnie zawsze każdy był równy na tym forum, ranga z możliwościami moderacyjnymi to tylko i wyłącznie dla osób które okazały pozytywne chęci rozwoju forum ;)

Elita to prawdopodonie ranga dla osób z stażem i zasługami na forum. Ta ranga dla mnie nic nie znaczy tak jak każda którą miałem, nie mam pojęcia kto mi dał ale wątpie że był to Kokosz z którym się "pożarłem", w Elicie jestem prawdopodobnie nie za to że byłem GM (czy nawet był okres że byłem adminem ale praktycznie nie uznaje go) a za to że moje loga na tym forum są pół jego istnienia, logo które było na poprzedniej wersji (czarnej) było moją pracą, obecne logo też zrobiłem i wydaje mi się że właśnie za to otrzymałem tą rangę. Stwierdzam ten fakt ponieważ moderatorzy którzy odchodzą dostają rangę ExModerator. Na chwilę obecną mnie wystarczał member, ludzie są w pogoni za rangami i kolorowymi nickami żeby się wyróżnić i tacy właśnie nic nie osiągają nigdy - tak uważam ja.

Pozdrawiam,

2006-2010

Opublikowano

Dziękujemy Fifolskiemu oraz energy za wyjaśnienie tej zagadkowej rangi. Według mnie też wszyscy są równi (nie tylko na forach, także w grach). Rangę typu moderator/administrator w grach V.I.P., Admin (ew. GM) jest dla osób które chcą wspomóc. Na forach ilość postów nie gra roli. Też potrafię nabić 1k postów spamiąc. Niektórzy mają mniej postów pisząc z sensem oraz używając magicznej opcji edytuj oraz szukaj. Nie mieszam się do rang na tym forum - nie interesują mnie. Według mnie temat został wyjaśniony dość jasno i można by prosić moda/glob. moda o zamknięcie. Lub może Elite ma możliwość zamykania tematów, w co wątpię.

Pozdrawiam

RaZoRPL

Opublikowano

nie mam pojęcia kto mi dał ale wątpie że był to Kokosz z którym się "pożarłem"

a zdziwilbys sie bo range nadal ci kokosz i ja ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Dzięki wyjaśnione, można zamknąć :)

Daje + Fifolski i energy za wyjaśnienie :)

sygagnypek.png

Chcesz to daj -, chcesz to daj +, mnie to nie obchodzi ;/

Admin Cienia
Opublikowano

Zgodzę się ze słowami energy - "ten kto robi coś byle dla rangi nic nie osiągnie". Podając za przykład podczas swej kariery wszystko robiłem pod takim względem jakby to było moje forum, dbałem by panował porządek i ład.

Tak, ranga "Elita" jest dla weteranów którzy zrobili wiele dla forum.

Pozdrawiam.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Zgodzę się ze słowami energy - "ten kto robi coś byle dla rangi nic nie osiągnie". Podając za przykład podczas swej kariery wszystko robiłem pod takim względem jakby to było moje forum, dbałem by panował porządek i ład.

Tak, ranga "Elita" jest dla weteranów którzy zrobili wiele dla forum.

Pozdrawiam.

Widzisz jacy jesteśmy jednomyślni, tak samo podczas swojej kadencji traktowałem forum jak swoje :) dlatego tyle serca w to wkładałem i dlatego też trułem siedzenie tym zielonym z góry aby Cie wybrać na GM :D, szkoda że odszedłeś bo jeszcze Ty trzymałeś to wszystko w całości. ;)

@Mike

Że ty mi dałeś uwierzę, ale Kokosz? nie chce mi się w to wierzyć

2006-2010