Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam anime podobnego do SAO i Nanatsu no Taizai

Dygo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam anime podobnego do Sword Art Online, Highschool DxD, Akame ga Kill lub Nanatsu no Taizai. W skrócie walka, ale nie chcę robotów z roku 2345 roku tylko zwykłe walki z ciekawą fabułą.

Opublikowano

Szukam anime podobnego do Sword Art Online, Highschool DxD, Akame ga Kill lub Nanatsu no Taizai. W skrócie walka, ale nie chcę robotów z roku 2345 roku tylko zwykłe walki z ciekawą fabułą.

Katanagatari. Tylko tam na godzinny ep jest pięć minut walk, ale za to fabuła stoi na poziomie majstersztyku.
2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Może nie chcesz mecha, lecz Guilty Crown, ogółem fabuła nie opiera się na mecha, jest rok bodajże 2039, są małe robociki, lecz walki głównego bohatera i bohaterki jest od groma, bardzo wzruszająca historia postaci, relacji głównej bohaterki i bohatera, jak i również koniec, który mnie zabił.

Opublikowano

Accel World (coś w stylu SAO)

Garo: Honoo no Kokuin(coś w strone DxD, Taizai)

Rave Master(coś w stylu Taizai)

A Jak chcesz dużo zgonów(Akame ga Kill)

Berserk

Claymore

Hellsing ultimate ?

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

FMA: Brotherhood powinno cię zainteresować :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Polecam btooom. Anime idealne nie jest, ma tez taką kurewską wade, ale mimo wszystko przyjemnie się oglądalo, na pewno przyjemniej niz sao. Co do nanatsu no taizai to nie ogladalem, ale to chyba jest battle shounen, z battle shounenow polecam tylko magi i full metal alchemist brotherhood.

6108514433687761429644.png

Opublikowano

dungeon ni deai wo motomeru no wa machigatteiru darou ka

Naprawdę fajnie anime i strasznie podobne do sao.

Opublikowano

NGNL (No game No Life)

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka

Log Horizon

Log Horizon 2

(Wszystkie sa pod SAO)

Edited_1.png

Opublikowano

Widzę, że nikt nie podał anime, które góruje obecnie nad innymi seriami - Overload. 

Jeżeli szukasz anime, które Cię pochłonie jak gąbka wodę to polecam zajrzeć do tego tytułu. Jest w nim wszystko co chciałbym aby zawierało anime, fajna fabuła (nawet odcinek w którym cały czas rozmawiają jest wciągający) i szczerze? nie znalazłem tak dobrego anime od czasów SAO... co ja mówię moim zdaniem ono jest lepsze nawet niż seria Sword Art. 

Włącz pierwszy odcinek, zanim się obejrzysz będziesz już przy 11 :) 

True love survives all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...