Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Jackpot CSGO | Pliki www + skonfigurowany polski bot!

take2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Polski, autorski skrypt jackpot csgo ze skonfigurowanym botem, listą użytkowników online oraz depozytem.
Metoda kontaktu:

- GG: 33556005

- PW Forum

- TS GoServ.pl
Opis rzeczy:

Mam do sprzedania jackpot'a csgo ze skonfigurowanym polskim botem. Strona jest w pełni po polsku, kod jest autorski, a ja sprzedaje go tylko jednej osobie. Strona zawiera:

- Depozyt

- System online (Uzytkownicy, Administracja, Boty)

- System prywatnych botów,

- System message *beta*,

- System statusu,

- System kodu API zabezpieczajacego wplacanie skinów.

Oczekiwana/oferowana cena: 125zł 
Zdjęcia/inne informacje: -

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Demko jakieś??

Jeżeli dasz mi kase na vpsa dla bota to i pewnie ;)

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Również chciałbym zobaczyć jak prezentuje swoje działanie twój skrypt.

Powiesz mi czy skrypt ten ma wbudowaną ochronę przed exploitami? :aaa:

Opublikowano

Również chciałbym zobaczyć jak prezentuje swoje działanie twój skrypt.

Powiesz mi czy skrypt ten ma wbudowaną ochronę przed exploitami? :aaa:

Ma takie zabezpieczenie, chociaż jest ono dość "amatorskie" poniewaz nie brałem pod uwagę stawiania jackpota na tych plikach i wymaga ono dopracowania.

Mamy płacić za pokazanie dema? Żałosny jesteś.

Może i żałosny, może i zapobiegawczy :) Demo moge zrobić jedynie na localhoscie i też dopiero po potwierdzeniu pisemnym iż produkt będzie zakupiony. Opis jest można wejsc sobie na cs*otry.net i zobaczyc jak dziala depozyt itp, mam strone wygladajaca bardzo podobnie do bestpota.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Ma takie zabezpieczenie, chociaż jest ono dość "amatorskie" poniewaz nie brałem pod uwagę stawiania jackpota na tych plikach i wymaga ono dopracowania.

Może i żałosny, może i zapobiegawczy :) Demo moge zrobić jedynie na localhoscie i też dopiero po potwierdzeniu pisemnym iż produkt będzie zakupiony. Opis jest można wejsc sobie na cs*otry.net i zobaczyc jak dziala depozyt itp, mam strone wygladajaca bardzo podobnie do bestpota.

Coś tu śmierdzi. Utworzenie dema na localhoscie jest darmowe, a za to też chcesz pieniądze xD

@TeJkuu

7891614428580671076560.png

Opublikowano

Coś tu śmierdzi. Utworzenie dema na localhoscie jest darmowe, a za to też chcesz pieniądze xD

@TeJkuu

jezeli mam utworzyc ci demo na publicznym ip to potrzebna mi maszyna dla bota, ale widze ze zorientowany w temacie jestes ;) 

Swoja droga juz  sprzedalem.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

jezeli mam utworzyc ci demo na publicznym ip to potrzebna mi maszyna dla bota, ale widze ze zorientowany w temacie jestes ;)

Swoja droga juz  sprzedalem.

Mówisz na localhoście. Maszynę do bota możesz postawić na virtualboxie, a udostępnić na żywo możesz np. poprzez hamachi. Widzę, że zorientowany w temacie jesteś (o ile ten jackpot jest twój) ;)

W takim razie temat do zamknięcia?

ja sprzedaje go tylko jednej osobie

7891614428580671076560.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mówisz na localhoście. Maszynę do bota możesz postawić na virtualboxie, a udostępnić na żywo możesz np. poprzez hamachi. Widzę, że zorientowany w temacie jesteś (o ile ten jackpot jest twój) ;)

W takim razie temat do zamknięcia?

ten gosciu to pajac nierzetelny użytkownik, samo napisanie tego bota w nodejs kosztuje wiecej a web to pewnie lekko edytowany kod ktory kazdy zna :P

hiFG4ZA.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...