Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze online, wybór serwera, pytania ogólne

Unga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ile gra ludzi ? 

2. Czy są jakieś nie wiem jak to napisać serwery czy jest jeden ? 

3. Czy grają sami Polacy ? xDD

4. Na czym w skrócie polega ta gra ? 

5. Jaka jest postać dobra w miarę do ogarniecie dla osoby co pierwszy raz gra xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Według mnie ten temat powinien zostać usunięty ze względu na lenistwo jego autora. 
W dziale "AION" mamy odpowiedzi na WSZYSTKIE pytania.

1. http://aioninfo.com/online/
2. Patrz pkt 1
3. Patrz pkt 1
4. Klasyczne mmorpg - Wbijasz max lvl i farmisz kilka miesięcy/kilka lat ekwipunek i ranking.
5. Gra jest na tyle dobrze skonstruowana, że sama dobierze Ci postać. Wystarczy przeczytać opisy postaci i wybrać klasę/profesję na podstawie własnego charakteru.

Jednakże odradzam Ci na starcie grę klasami magicznymi(spirit master i sorcerer), ponieważ są to klasy, które wymagają sporo czasu, aby je ogarnąć, dobrego źródła dochodu aby utrzymać(dobrze wyrobić ekwipunek etc) i dobrego zmysłu taktycznego, aby poradzić sobie na PvP.

Opublikowano

a to chyba coś zmienili, bo kiedyś pokazywali normalnie w liczbach a nie w % liczbę zalogowanych online. Ogólnie najliczniejsze serwery to nasz kochany barus, francuski urtem i niemiecki thor, gdzie dochodzi gdzieś do ok 1k zalogowanych.

Opublikowano

a to chyba coś zmienili, bo kiedyś pokazywali normalnie w liczbach a nie w % liczbę zalogowanych online. Ogólnie najliczniejsze serwery to nasz kochany barus, francuski urtem i niemiecki thor, gdzie dochodzi gdzieś do ok 1k zalogowanych.

nowy styl gameforge, bo im pewnie graczy ubyło

Opublikowano

nowy styl gameforge, bo im pewnie graczy ubyło

http://aioninfo.com/online/ nie należy do FailForge ale jest całkiem prawdopodobne, że wymusili taką zmianę. I wcale bym się nie zdziwił gdyby tak było naprawdę. Kto by chciał patrzeć na "300 osób online" gdy mogą pokazać, że serwer aktualnie jest zapełniony w AŻ 9%.  :D

Opublikowano

Według mnie ten temat powinien zostać usunięty ze względu na lenistwo jego autora. 

W dziale "AION" mamy odpowiedzi na WSZYSTKIE pytania.

1. http://aioninfo.com/online/

2. Patrz pkt 1

3. Patrz pkt 1

4. Klasyczne mmorpg - Wbijasz max lvl i farmisz kilka miesięcy/kilka lat ekwipunek i ranking.

5. Gra jest na tyle dobrze skonstruowana, że sama dobierze Ci postać. Wystarczy przeczytać opisy postaci i wybrać klasę/profesję na podstawie własnego charakteru.

Jednakże odradzam Ci na starcie grę klasami magicznymi(spirit master i sorcerer), ponieważ są to klasy, które wymagają sporo czasu, aby je ogarnąć, dobrego źródła dochodu aby utrzymać(dobrze wyrobić ekwipunek etc) i dobrego zmysłu taktycznego, aby poradzić sobie na PvP.

Sin wymaga więcej ogaru, więc magiczne klasy są jak bardziej dla niego :O

Opublikowano

a co mam zrobić, jak przy wyborze postać wgl mi nie pokazuje postaci, tak samo jak gram wgl jej nie widzę ? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

nie gram gladem, ale z tego co widzialam to można i crit/hp (większa przezywalność) jak i att/crit (te kamyki sa drozsze), poza tym i tak musisz jeszcze dolozyc accuracy, bo ci spada na berku

Opublikowano

A mogę zaspamować swoim pytaniem? Nie chcę robić nowego tematu dla jednego pytania.

Jakie kamyczki wkładać gladowi? HP, kryt czy atak?

Kryt - ACC - Atak - HP

Acc do 3.1k

Kryt 1k-1.1k

A resztę jak chcesz i wolisz.

Opublikowano

Kryt - ACC - Atak - HP

Acc do 3.1k

Kryt 1k-1.1k

A resztę jak chcesz i wolisz.

Dzięki wielkie. A jeśli chodzi o stygmaty, to które drzewko? Obecnie mam złożone te pierwsze, bez ostatniego stygma, bo ap brakło :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Gdybyś zamiast zapierdzielać forum zbędnym tematem poszukał w tematach KLAS na forum Aiona builda stygm i kamieni oszczędził bys wszystkim irytacji i nerwów ale po co mózg skoro po prostu gnije :)

Opublikowano

Gdybyś zamiast zapierdzielać forum zbędnym tematem poszukał w tematach KLAS na forum Aiona builda stygm i kamieni oszczędził bys wszystkim irytacji i nerwów ale po co mózg skoro po prostu gnije :)

A ty gdybyś umiała czytać, to byś zauważyła, że damn to kobieta, "ale po co mózg skoro po prostu gnije".

Sorry, za offtop.

Opublikowano

@djor87

Po pierwsze, forum jest po to, aby pytać. Lepiej usunąć wszystkie tematy z tego forum i pozostawić je puste. Bo przecież gdzie indziej wszystko jest.

Po drugie, najwidoczniej nie zaglądam na tamto forum, ponieważ wiem, że tutaj są osoby, które szybko odpowiedzą mi na moje pytanie, a tam rok temu napisałam temat, do tej pory zero odpowiedzi.

Po trzecie, jak wyżej. Polecam czasem popatrzeć na płeć, która jest bardzo widoczna pod moim avatarem.

Po czwarte, skoro nie masz nic ciekawego do napisania i irytują Cię pytania innych, wyjdź z tego forum i nie wracaj. Jak widać tylko Ciebie irytuje i denerwuje to, że ktoś chce skorzystać z tego do czego służy forum, i zapytać o cokolwiek.

Nie pozdrawiam.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dzięki wielkie. A jeśli chodzi o stygmaty, to które drzewko? Obecnie mam złożone te pierwsze, bez ostatniego stygma, bo ap brakło :p

Ja polecam najlepiej ten bulid pod PvP LINK

Build pod PvE Duale (end game raczej) - LINK

Build pod PvE Polarm - LINK

Od razu zaznaczam że nie gram tą klasą aktywnie a Glad nie ma stałego drzewka tylko posiada dużo skili do wymiany według potrzeby więc te bulid mogą się różnić od innych lub nie być  "najlepsze" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...