Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gierki takiej mmo

Unga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Jako że w metina nie ma gdzie grać i wgl.. 
Szukam coś fajnej gry takiej innej. Myślałam nad Aion ale nie wiem ile ludzi gra, czy warto grać i na czym to +/- wygląda.

Zastanawiałam się również nad Lineage 2 ale problem pojawia się że nie wiem gdzie Eu czy co.. 
Proszę Was o pomoc gdzie warto zagrać, coś gry podobne jak L2 itp ( nie lol )

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem sporo czasu w Aiona. Gra jest nawet fajna, ale od gameforge, czyli musiałabyś spędzić bardzo dużo czasu w zarabianiu złota albo zainwestować nieco prawdziwych pieniędzy. Co do ilości osób to nie jest najgorzej. Sporo osób jeszcze gra. Możesz spróbować last chaos, ale na serwerze angielskim, wolałabyś nie wiedzieć co sie dzieje aktualnie na polskim globalu. Jeszcze jedną godną polecenia jest neverwinter. Bardzo ciekawe mmo według mnie, choć w moim przypadku po krótkim czasie się znudziło.

edit: Poprawiłem, przepraszam za wprowadzenie Was w błąd.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Polecam ROM'a , 4Story , Aion'a .

Nie zgadzam sie z tym ze bez prawdziwych pieniedzy nie osiagnie sie zbyt wiele poniewaz nie jest to prawda, wystarczy tylko troche ruszyc glowa a ladowanie kaski bedzie zbedne ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Grałem sporo czasu w Aiona. Gra jest nawet fajna, ale od aeria games, czyli jeśli chcesz mieć jakąś fajniejszą postać to bez prawdziwych pieniędzy się nie obejdzie. Co do ilości osób to nie jest najgorzej. Sporo osób jeszcze gra. Możesz spróbować last chaos, ale na serwerze angielskim, wolałabyś nie wiedzieć co sie dzieje aktualnie na polskim globalu. Jeszcze jedną godną polecenia jest neverwinter. Bardzo ciekawe mmo według mnie, choć w moim przypadku po krótkim czasie się znudziło.

Aion jest od gf ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...