Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Project - ilość ograniczona

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Dzisiaj jeden ze znanych polskich streamerów dodał pewien krótki film na swój fanpage, wszystko byłoby okej, ale zaciekawiła mnie jedna rzecz. Mianowicie ogłosił, że skiny z serii Project są ograniczone ilościowo. Czy ktoś wie coś na ten temat?

maybenow.png

Opublikowano

Nie, nic nie słyszałem 0.0 wow xD, ale jazda by była.. nic nie słyszałem..

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Nie, nic nie słyszałem 0.0 wow xD, ale jazda by była.. nic nie słyszałem..

No i po cholerę spamujesz, skoro nic nie wnosisz do tematu? 

Riot nigdy nie robił "ilościowych skinów", skoro raz wyprodukowali, to są one dostępne cały czas, chyba, że są bardzo wyjątkowe, jak Championshipy lub takie na eventy jak np. Horrowing. Chodzi zapewne o to, że będą one dostępne przez określony czas od początku promocji (przez tydzień chyba od daty wypuszczenia) i będzie można kupić te skiny wraz z ramką podczas ładowania postaci, a po tym wszystkim będą one już dostępne lecz bez tej ramki. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

sa ograniczone ale tylko obramowanie ramki w ekranie logowania skiny beda przez okres promocji a pozniej je wylacza na jakis tam czas bodajze 2tyg(w doslownym tlumaczeniu chcesz byc miec +20 do zajebistosci kup skina teraz albo poczekaj miesiac i kup tak jak reszta)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

To nie możliwe.

Redakcja League Of Legends przygotowała się dużo do napisania artykułu o tych skinach i nikt nie natknął się na taką informację.

Poza tym Riot przez coś takiego zarobiłby dużo mniej.

Może chodziło o dodatkowe ramki do skórek, które po jakimś czasie będą niedostępne.

giphy.gif

Opublikowano

a propo ramka zostaje na caly czas? czy zniknie po "evencie"?

Jeśli kupisz skina w trakcie trwania promocji z ramką, to ramkę masz cały czas, ona zniknie po promocji, potem są do kupienia skiny bez tej ramki już.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...