Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką kupić Snajperke ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, nie mam vipa i mam do dyspozycji 30tysięcy więc jak myślicie która jest najlepsza i powiedzcie też dlaczego akurat ta którą polecacie.

patrząc sam w sklepie widziałem różne i pomyślałem sobie (oo najdroższa to pewnie najlepsza) ale tak patrze  a to taka prosta snajperka ktora nie powala wyglądem więc kieruje sie do Was o pomoc.

Za każda pomoc dam plusika

Opublikowano

Dla początkujacego to oczywiście AWP(szybkie i łatwe do nauki dla QQ) oraz mniej przeze mnie polecany cheytac

Jeśli potrafisz już grać snajpką to cz700 lub m40a1. (są to bronie dla bardziej zaawansowanych graczy)

Początkujący: AWP/Cheytac oraz Automaty(nie polecam)

Zaawansowany: AWP(szybkie i łatwe do nauki dla QQ) / cheytac(też szybki lecz to bardziej dla n00bów, który grają z tankami. Do nauki słaby.)

Professional: Cz700 / M40A1 - są to bronie dla dość dobrze umiejących QQ.

Podsumowując:

Osobiście polecam zacząć naukę z AWP lub Cz700, potem ew. przesiadka na M40A1(sam gram, mogę polecić, bardzo fajna broń).

0 Automatów - tym niczego się nie nauczysz, ew. ten cheytac.

@Edit

Najwięcej osób wybiera do nauki oczywiście AWP.​

Opublikowano

Witam gram już długo w skila może nie gram jakoś super dobrze jakiś czas temu grałem tylko karabinami, ale teraz próbuje się nauczyć grać snajperkami. Miałem chyba wszystkie snajpy za sp i na najlepiej grało mi się awp, więc na początek polecam tobie właśnie awp, cz też dobra na początek, ale tak jak pisze najlepiej mi się grało awp sam nie wiem czemu.Kolega wyżej ładnie opisał.

Ważna jest też kwestia  z przeciwnikiem, który ma tanka może to nieźle wkurzać jak pierwszy strzelisz a i tak przeciwnik przeżyje, bo ma tanka szczególnie jak grasz cheytacem, który ma największy dmg.

Opublikowano

Jak dla mnie to wygląda tak(nie jestem prosem, raczej uważam się za nooba z 1.7kd po 70 godzinach): Chey > AWP > CZ > Inne (Dragunovem mi sie smiesznie gralo, calkiem przyjemny na DM'y)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Jak dla mnie to wygląda tak(nie jestem prosem, raczej uważam się za nooba z 1.7kd po 70 godzinach): Chey > AWP > CZ > Inne (Dragunovem mi sie smiesznie gralo, calkiem przyjemny na DM'y)

KD 1.7 to bardzo wysokie kd :)

Dragonuva raczej odradzam kiedyś gdy wprowadzili tą broń to była w miarę grywalna parę osób ładnie nią grała, ale teraz jakoś jakby osłabili ją no i M4 tutaj zastąpiło tą broń.

Opublikowano

KD 1.7 to bardzo wysokie kd :)

Dragonuva raczej odradzam kiedyś gdy wprowadzili tą broń to była w miarę grywalna parę osób ładnie nią grała, ale teraz jakoś jakby osłabili ją no i M4 tutaj zastąpiło tą broń.

A to widocznie nie jestem w temacie co do dragunova, zwykle używałem jak kolega z vipem brał silvera, dla mnie specjalnie :D 

Wtedy zreszta było mniej broni, później przerwa i nie myślałem że coś zmieniali, bo była całkiem dobrze zbalansowana.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Dla mnie nie ma różnicy w tych wszystkich snajperkach w skillu wszystkimi mi sie dobrze gra ale jakbym miał wybrac na twoim miejscu to awp ; )

Opublikowano

Polecam AWP. Fajnie wchodzą quickscopy i z "kropką na monitorze"[niewykrywalne xD] dobrą ma celność.

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cóż. Jeśli coś umiesz z tej snajperki kup CZ 700.

Jeżeli dopiero chcesz się nauczyć QuickScope/QQ itp to kup AWP.

Natomiast jeśli lubisz sobie grać Deatchmatche i kampić powiedzmy na Damie weź Cheytaca :)

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...