Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mid

PookyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje jakiegoś dobrego middera (bezpieczny pick, dobry na rankedy).
Mam już: Ahri, Annie, Azir, Ekko, Fizz, Kayle, LeBlanc, Lissandra, Mordekaiser, Orianna, Talon, TF, Veigar, Xerath, Yasuo, Zed.
Myślałem nad: Viktorem, Brandem i Varusem. Co polecacie?

Opublikowano

Może wyda Ci się to dziwne, ale ja pogrywam na midzie Fiorą i całkiem nieźle to wychodzi ;)

+ True dmg

+ Dash

+ Możliwość zablokowania skilla/aa

+ Slow + Kryt z E

+ Krótkie cooldowny

+ Użyteczna w teamfighcie (pole leczące)­

+ Łatwo wygrać linię

+ Snowball

Graj póki nie nerfią :D

Opublikowano

@Kacki

Szczerze nie wydaje mi się to dziwne :D sam też czasem gram nią na midzie ;) Chociaż najwięcej ciskałem na midzie jeszcze jej starą wersją.

Opublikowano

Viktor jest dobry, ale trzeba umieć nim grać. Jak w sumie każdą postacią >.> Hmmm, a myślałeś o Karmie? Ma dobry dmg, tarczę (przydatna w tf), przyspieszenie, unieruchomienie przeciwnika.

Opublikowano

Viktor jest calkiem mocny. Ja czesto grywam na midzie lux i lulu, ale lulu dostala juz albo dopiero ma dostac nerfa jako na granie nią na midzie, a buffa pod wzgledem supporta. Takze zostaje viktor i lux. Lux jest raczej latwa, gorzej bedzie z ogarnieciem viktora, z tym jego e i w ogole. Ale generalnie viktor spory dmg zadaje, potrafi wkurzac :D lux fajne combo mozna zrobic, latwa i przyjemna postac wedlug mnie. Ta tarcze jakby ma, ulti z calkiem sporym zasiegiem ale trzeba nim dobrze wycelowac. Moze spowolnic przeciwnika i go unieruchomic. Calkiem fajna postac.

Przepraszam za brak polskich znakow.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Kup se Varusa za 6300 - jest mocny i w dodatku na mida jak i bota.

Plusy:
- bardzo daleki zasięg (możliwość harssowania dzięki Q skillowi)
- pasyw zwiększający szybkość ataku po zabiciu miniona lub bohatera
- bardzo dobre umiejętności typu CC (spowolnienie i unieruchomienie)
- szybki (podstawowo 310 prędkości ruchu)­

Opublikowano

Lulu jest bezpiecznym pickiem na mida jak i Varus co do Viktora to trzeba nim troche pograć by ogarnąć jego mechanike, Fiorą też można pogrywać na midzie co pokazał sam Faker :D

rivenpng_srhphnn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...