Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[COD4] Szukam działającego Wallhacka na 1.7

krzyszto16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym miec dzialajacego wh na wersje 1.7

Szukałem gdzie sie da, lecz nie działaja mi i licze że ktoś poda link do działajacego i pomoze mi zainstalowac, zeby dzialal.

Prosze o linki i instrukcje.

Opublikowano

to jest jakaś niemiecka strona:/ a jak klikam download to coś tam pisze po niemiecku i nie da sie pobrac:(((

dodam że mam laptopa vista 32bit i chciałbym znaleść takiego, co by działał.

/edit przy pobieraniu przez przegladarke chrom pisze ze moze wyrzadzic szkody i plik jest usuwany.Pomocy!!

Opublikowano

Musisz się zalogować aby pobrać tego cheata więc zrób noob konto i pobierz chceat jest niewykrywalny już chyba 2 lata.W prawym górnym rogu możesz zmienić na angielski

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Ostatnio mi się dość nudziło i chciałem się pobawić różnymi chackami i ten mi działał

https://www.youtube.com/watch?v=HSvWopGh5Q8

Jest w opisie skan, ma 2 "zagrożenia", ale to chack więc...

Komputer jeszcze działa.

niestety  hack nie działa:(

Stosuje się do instrukcji otwieram alpha.exe wchodze do gry poprzez gametracker.com i kiedy iw3mp.exe prosi o potwierdzenie i potwierdzam to znika okno, które się otworzylo po otworzeniu hack'a.Próbowałem już dzis wiele razy nawet z "uruchom jako administrator", poprostu zamyka sie okno i w grze nie ma zadnego wh.Czego to moze byc wina ze innym dziala a mi nie?

Dodam że zrobilem reinstal gry, i dalej jest problem.

Opublikowano

Musisz się zalogować aby pobrać tego cheata więc zrób noob konto i pobierz chceat jest niewykrywalny już chyba 2 lata.W prawym górnym rogu możesz zmienić na angielski

pobrałem tego cheata, lecz jest tam tylko plik .dll

Wystarczy wypakowac go do folderu z gra, zeby działał hack?

/edit sory za double post, ale chciałem się zapytać.

Opublikowano

Musisz pobrać winject.exe

podasz mi jakiś link? -bo szukam, szukam i nie moge znaleść, wszędzie jakieś zagrożenie i anti malware usuwa.Opisz prosze co dalej robić po ściagnięciu, nie moge się doczekać kiedy wkońcu mi zadziała jakikolwiek hack.

Opublikowano

asadasa

Prosze oto winject prosto z mojego pulpitu.Jeśli wyskoczy że wirus to wyłącz antyvirusa

Brak skanu. //QuarK

Opublikowano

asadasa

Prosze oto winject prosto z mojego pulpitu.Jeśli wyskoczy że wirus to wyłącz antyvirusa

msJcuis.jpg

niestety nie da sie pobrać.Poprosze o link i skan do plika bez żadnych wirusów.

Opublikowano

Proszę oto skan do pliku który podałem https://www.virustotal.com/pl/file/9aa9e7fbf8b8d286c5c6f0571e08da319b5418b6a4f5565bb3aa7b879b26368b/analysis/

Sam używam tego i jeśli się boisz o virusa to mogę cię uprzedzić że nie znajdziesz winjecta ani żadnego wallhacka aimbota bez virusa bo te programy to po prostu które są odbierane jako virusy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...