Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] S-Metin2 Atlantyda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Gram na prywatnym serverze S-Metin2 i podchodzi do mnie jakiś koleś i pisze że podexpi mnie w atlantydzie. Zgodziłem się. Wszedłem do atlantydy koleś zaczął się ze mnie śmiać i się lognąl :unsure: myśle sobie że jakiś noob z niego i wchodzę w teleport, ale się nie przenoszę o.O po prostu nie mogę wyjść spytałem się na wołaj, ale powiedzieli że nie da się wyjść i że muszę nową postać zrobić. I teraz pytanie: Czy jest jakiś sposób żeby stamtąd wyjść? Zależy mi na tej postaci ponieważ miałem na niej pro eq. Jeśli się nie da wyjść to czy przynajmniej mogę jakoś eq przenieść?

@DOWN powiedział że czeka na poty od kolegi i żebym ja poszedł pierwszy to on zaraz dojdzie i jak wszedłem to się zaczął ze mnie śmiać :O

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A on wszedł razem z tobą ?

Czy on był przed wejściem ?

Jeśli był z tobą w środku to znaczy że jakiś jest bo on wyszedł.

Jeśli nie... to nie ma odwrotu.

Pasjonat
Opublikowano

Jest sposób, jedynie przez MH dzięki teleportowi! musisz wpisać odpowiednie kordy, ale nie pamiętam jakie to były kordy. Poszukaj na YouTube!

" ... Czekając na cud każdy błądzi, dochodząc do dnia w którym bóg nas osądzi... "