Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl - Multi Hack by ZAHON

ZAHON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

@ZAHON zrób takie coś dla większej ilości serwrów i spisz w jednym temacie, proszę ^_^

pobieram, i łap lajka za wstawke

szkoda że tp nie działa a nieskończona potka ma inne id niż pozostałe więc nie działa

do tego dodaj wizualną zmiane klasy postaci (dobre bugi dzieki temu działają))

Hejo

Opublikowano

a te dopalacze co sa to musze je miec w eq czy nie ?

musisz miec.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

a te dopalacze co sa to musze je miec w eq czy nie ?

Dopalacze musisz mieć w ekwipunku - Multi Hack jedynie używa ich za Ciebie  (abyś nie musiał klikać wszystkich rosek i innych rzeczy samodzielnie).

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Dziengi działa mam nadzieje ze będzie miał szybszy autopickup niż u Exile :)

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano
Bot bardzo dobry, działa jednak ja mam z nim lekki problem, mianowicie gdy mam go odpalonego nie mogę się nigdzie teleportować bo wyrzuca podczas teleportacji do ekranu logowania bez możliwości ponownego zalogowania i tylko reset clienta pomaga. Jak to naprawić?

Opublikowano

Witam :) Hack bardzo dobry i przydatny, Jedynie co byś mógł dodać to jakiś object detector ( wykrywacz metinów, bossów itd co wpisze to zeby to wykryło) 

................

Opublikowano

Hack działa. Posiada dużo przydatnych opcji, które bardzo ułatwiają grę. 

Polecam korzystać. O bana trzeba się naprawdę postarać, więc można używać. :) 

Opublikowano

Czemu nikt nie robi wall hacków :/. Poszukuję wallhacka odpalanego bez wrzucania plików do klienta i znaleźć nie mogę :/. Jedyny który mi działał to od lalakera, ale update coś zj*bał. Dodałbyś do tego hacka wall hacka?

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na rework nic nie wyskakuje nie pojawia sie okno hacka

Bo klient jest zabezpieczony przed ZAHON'em jedyny znaleziony sposób przez użytkowników MPC na inject cheata to tego klienta to "ymir work" na dysku D, przynajmniej aktualnie. Nie wiem być może ZAHON nie robi edycji ponieważ zabezpieczony klient teriosa go przerasta albo nie chce mu sie tyle bawić za darmoche.

Opublikowano

Wiesz moze jak uruchomić tego ymit work ? pobrałem ale nie wiem jak odpalic skopiowałem do clienta ale tak nie działa : )

Opublikowano

Wiesz moze jak uruchomić tego ymit work ? pobrałem ale nie wiem jak odpalic skopiowałem do clienta ale tak nie działa : )

musisz umiescic to bezposrednio na dysku D: dodac do nazwy np. 1 czyli ma to wygladac tak 

ff1dlf.jpg

Odpalasz klienta wchodzisz spowrotem nie wylaczajac gry na dysk D zmieniasz ymir work1 na ymir work i sie logujesz. powinno dzialac.

@ istnieje dużo tematów do zamknięcia i ten też powinien zostać zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...