Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skoki FPS

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam taki problem , gram gram gram mam skoki fps 80-100+ co jest normalne i komfortowo sie gra , ale co jakiś czas mam nagłego laga trwa z 2,3 sekundy po prostu gram gram lag i puszcza po chwili. Jest to denerwujące. Po formacie było wszystko ok , a teraz znowu ten problem ... Wszystkie ustawienia na low , w programie parkcontrol angażuje 4 cores do działania kompa. Wszystko co chcecie wiedzieć to wypisze. I podajcie programy od razu czy coś. Pozdro , daje dużo lajków za dobre odpowiedzi. Być może wina leży po stronie sprzętu aczkolwiek nie mam pojęcia o komputerach za bardzo :/ . Pzdr

Bywalec
Opublikowano

Na początek sprawdź spójność plików gry. 

Jak widzę, że ktoś wszędzie gdzie się da pisze o spójnościach plików z grą to me oczy krwawią.

Skoro masz typowe ściny to wynikają one ze spadków fps, musiałeś zasyfić czymś komputer lub masz włączone jakieś programy w tle.

Opublikowano

Powiem tak programy mam mało włączonych , komp bez wirusów itp itd przeskanowany 800 razy przez tydzień. Moim zdaniem jest coś może ze sprzętem bo czasami nawet takie nagłe ściny występują w internecie albo na pulpicie jakby kompowi węgla brakowało żeby cały czas płynnie chodził.

Opublikowano

Powiem tak programy mam mało włączonych , komp bez wirusów itp itd przeskanowany 800 razy przez tydzień. Moim zdaniem jest coś może ze sprzętem bo czasami nawet takie nagłe ściny występują w internecie albo na pulpicie jakby kompowi węgla brakowało żeby cały czas płynnie chodził.

Moze to być wina dysku twardego, sprawdz jakims programem swoj dysk moze czas juz go wymienic.

Bywalec
Opublikowano

Tylko właśnie którego bo mam 2 ^^ jeden 150gb chyba a drugi 600

No raczej tego na którym masz zainstalowanego windowsa i gry.

Sprawdź również czy pamięć ram nie jest uszkodzona. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...