Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PING wieczorem na EUNE

JPDC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, ja mam normalny ping, 48 stały, czasem skoczy do 50, ale u mnie to zależy od tego, co aktualnie jest robione w domu na komputerze. Sprawdź swoje łącza, czy nie masz przeciążenia, ale ten ping to jeszcze normalny jest.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie, ja mam normalny ping, 48 stały, czasem skoczy do 50, ale u mnie to zależy od tego, co aktualnie jest robione w domu na komputerze. Sprawdź swoje łącza, czy nie masz przeciążenia, ale ten ping to jeszcze normalny jest.

nie jest normalny od 60 nie da sie grac.... mam orange 10mb ,,kablem"

Opublikowano

nie jest normalny od 60 nie da sie grac.... mam orange 10mb ,,kablem"

Używa ktoś oprócz Ciebie internetu w domu? Ja np. mam przeciążenia, jeśli ściągam coś z internetu (np. muzykę czy jakieś filmy lub gry z torrentów). Jeśli nikt nie korzysta oprócz Ciebie, to musiałbyś zadzwonić do swojego operatora, bo być może mają u siebie problemy wieczorami, chociaż to wątpliwe.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja ci na pingu 80 wbije diament bez problemu . Proponuje kupić lepszy internet, bo to nie 10 mb tylko DO 10 mb . A jak ci k***a ping 80 nie pasuje to się do Amsterdamu przeprowadź .

Opublikowano

Ja ci na pingu 80 wbije diament bez problemu . Proponuje kupić lepszy internet, bo to nie 10 mb tylko DO 10 mb . A jak ci k***a ping 80 nie pasuje to się do Amsterdamu przeprowadź .

Ok ale najpierw wyjdź z tego GOLD 1 :v :v :v

@topic

Ja ostatnio też zauważyłem u siebie skoki pingu. Sprawdzałem na EUW i EUNE i na EUNE skaczę, a na EUW ni uja.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Gramsoba mam 80% win ratio w tym goldzie 1 . Jak będę mieć internet lepszy to wyjdę, bo z pingiem 150 trochę ciężko grać, a czasami jeszcze mam DC . Teraz nie gram rankedow i dlatego gold 1 ciągle . Do końca roku mam mieć założony internet 40 mb to wtedy wbije diament .

Opublikowano

u mnie ping jest 24/7 nie większy niż 37... czasami spadnie nawet do 30... 120mb/s robi swoje :)

jeśli masz duży ping to raczej oczywiste geniuszu że jest to wina TWOJA... każda firma która chce sprzedać swój produkt...

a Rito jest taką firmą będzie starała się aby ich produkt był dostępny bez przeszkód... 

niektóre będą ci syf napychać siłą... niestety ; /

nie rozumiem tylko jednego... jak o własne błędy można obwiniać kogoś innego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...