Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL + YouTube = Brak lagów - Czy to możliwe?!

Croki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc tak ja w temacie.

Czy jest taka możliwość, żeby lol działał mi bez lagów jednocześnie używając youtube?

Mój internet:

Do 10mb/s DOWNLOAD, do 1mb/s UPLOAD.

Opublikowano

To chyba raczej kwestia konfiguracji twojej sieci w domu (czyt. routera, modemu), mam odpalone czasem yt i lola i pingów większych nie mam.

Opublikowano

Hmm.. Mam teraz seagem ale mam funboxa tego czarnego nowego :D I zamierzam to właśnie funboxa podłączyć tylko, że on często przerywa mi połączenie np. właśnie jak gram w lola.

Pomożecie jakoś skonfigurować?

Opublikowano

Myślę, że to problem konfiguracji, też w pewnej mierze samego komputera co do konfiguracji jest odpowiedni dział do tego, gdzie ludzie na pewno ci pomogą :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

To zależy, bo prędkość do 10 mb/s nie oznacza 10 . Jak daleko mieszkasz od najbliższego źródła sygnału ?

Opublikowano

To wydaje mi się, że bez problemu powinno działać . Tylko HD nie włączaj na yt .

To wydaje mi się, że bez problemu powinno działać . Tylko HD nie włączaj na yt .

Opublikowano

Tak, ja grałem kiedyś do 2 mb/s - YT, kilka innych stron + LoL i miałem tylko co jakiś czas skok pingu na 1-2 sec gdy się filmik przełączał z playlisty.

Opublikowano

Tak jak wyzej posprawdzaj konfiguracje opcjonalnie zadzwon do obslugi bo raczej tak nie powinno by, ja mam neta 6mb downloadu wiec slabszy od twojego i przy grze w lola normalnie yt jest odpalony z full hd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...