Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straż Miejska

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam takie małe pytanie, wczoraj około godziny 8:45 stałem sobie w zaułku obok szkoły z tego względu że nie palę moi koledzy stali obok mnie i normalnie palili po jakiś 5 minutach podjechała obok nas straż miejska przedstawili się i w ogóle po czym podali nam powód i zaczęli nas spisywać, nie wiem dlaczego akurat mnie bo ja nic złego ale podałem im swoje dane i w ogóle i oni coś między sobą gadali dokładnie nie usłyszałem ale mówili coś o konsekwencjach mam się czego bać? xD

Opublikowano

­Liceum, czy jak? Mniemam, że już pełnoletni jesteście lub jest blisko tej pełnoletności.

Ja w swojej szkole miałam palarnie i jakoś nikt nie przyjeżdżał i nie spisywał, więc i tutaj trochę tego nie rozumiem, no ale dobra. Tak czy siak skoro nic nie zrobiłeś to nie ma się czego obawiać. Niestety straż miejska jest beznadziejna i nawet jak sie spojrzysz na ich samochód to potrafią Cie spisać.. ;_;

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Straż miejską powinni w ogóle całkiem zlikwidować. Same problemy tylko z nimi. Zawsze coś muszą wymyślić, żebyśmy to my byli tymi "złymi"

Jakbym nie palił i jeszcze w dodatku jak można byłoby palić w tym miejscu to już by widzieli jakbym im podał swoje dane, haha

@kavoweciastko

Ja też miałem palarnię obok szkoły i nikt nie przyjeżdżał i nie spisywał o.O 

Z tego co wiem jak np. jedziesz samochodem, taki strażnik miejski nie może podejść i zacząć spisywać. To nie policja. Jedna strażniczka próbowała, a nie mogła + gościu w dodatku nic złego nie zrobił. Dobrze, że miał kamerkę :)

Opublikowano

­Jak nic nie robiłeś to nie, poza tym po spisaniu nic Ci nie zrobią.

Jak można bać się straży miejskiej :v.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Niestety żyjemy w chorym kraju i nigdy nic nie wiadomo. Straż miejska to anarchiczna instytucja. Spisali cię, a to już coś znaczy. xD

Opublikowano

Nie dygam się straży miejskiej boje się że za kilka lat do mnie przyjdzie pismo od straży miejskiej że coś im jestem dłużny mogą tak zrobić :O

Opublikowano

Nic nie zrobią.

Gówno mogą, beka z typów ogólnie, co oni odpierdalają :D

Ale pamiętam jak za picie wyrwałem mandat a znajomych zwinęli :P

Ale nic nie było xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...