Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy się opłaca?

anonim1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca mi się kupować AK47 Wulkan ze ST FT, skoro posiadam już zwykła wersję FT? Za tą kasę mógłbym kupić sobie M4A1-S Hyper Beasat, AWP Asiimov, P90 Asiimov ze ST oraz wiele innych, co myślicie?

Opublikowano

jezeli nie jest dla ciebie wazny licznik przy broni z iloscia zabojst to smialo kupuj skina pod inna bron ktora rowniez czesto grasz.

Opublikowano

To wybiorę drugą opcję, a teraz myślę nad kupnem kosy do 115 ojro, ktoś ma jakiś pomysł? ;) Głównie jakiś Karambit, Butterfly :D

Ja zakochałem się w nożach Falcjon. Jeżeli chcesz coś do 115 euro to możesz wziąć bez malowania myśliwski, motylkowy, które też bardzo mi się podobają.­

Opublikowano

moze bagnet/bagnet m9? rowniez ladne sa

z tych co podales to jednak wybralbym falchiona bo skin forest brzydkie sa moim zdaniem.

Opublikowano

Lepszy Butterfly Crimson Web FT czy Butterfly Boreal Forest MW? Na Crimson Webie trochę widać te zdarte ;/ 

Mi generalnie bardziej podoba się crimson web, lecz na tym nożu lepiej wygląda boreal forest.

­

Opublikowano

Mam M4A1-S Hiperbestia FT (jest obdarta) i Butterfly Crimson Web też FT (obdarty), czy byłoby lepiej gdybym wymienił to na Butterfly Boreal Forest MW i M4A1-S Hiperbestia MW? 

Opublikowano

Mam M4A1-S Hiperbestia FT (jest obdarta) i Butterfly Crimson Web też FT (obdarty), czy byłoby lepiej gdybym wymienił to na Butterfly Boreal Forest MW i M4A1-S Hiperbestia MW? 

Osobiście przystałbym na tą propozycję, lecz decyzja należy do Ciebie.

­

Opublikowano

Co do kosy to butterfly Case Hardened (FN) O 4 ojro więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...