Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop za 300 zł do cs go ? podoła ?

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam okazje, mysle ze to okazja bo nie mam obecnie wiecej gotowki za 300 zł uzywany

Laptop HP Compaq cq58 215sw

Link do specyfikacji dokładnej:
http://support.hp.com/pl-pl/product/Compaq-CQ58-200-Notebook-PC-series/5296096/model/5313807/document/c03529697/

Czy cs go zadziala plynnie na najnizszych ustawieniach jakie sa tylko mozliwe i niskiej rozdzielczosci 4:3 ??

czy nie ma raczej szans ?

Opublikowano

procek 1.4Ghz karta 384MB, nie odpali, mojemu koledze na procku 2GHz i karcie 512 chodziło na 20 fps na low.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Mój laptop za 2200zł, jakoś możliwie chodzi na średnich, ale na Twoim z pewnością nie pójdzie. Nie spełniasz wymaganych minimalnych wymagań sprzętowych.­

Opublikowano

Przesadzacie juz, za kilka dni beda sie ludzie pytac czy kupia komputer za 100 zl uzywany do cs go...

Dozbieraj z pare stowek, i wtedy pisz.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Zaryzykowałem, pobrałem...

Nie wiem czy kierujecie się ceną czyli od 1000 zł w gore bedzie chodzic gra z 2014 roku a za 2 tys w gore z 2015 czy jak

bo mam stale 60 fps fakt ze na minimum ale gra i chodzi plynnie...

juz chyba sie nie bede nikim sugerowal bo jak sam nie sprawdze to sie nie przekonam, czyli komputer nie spelnia wymagan gry ale dziala.. hmm

Opublikowano

Nie ma szans na komfortowe granie na tym lapku. To się jedynie nadaje do przeglądania stron i grania w cs 1.6 lub gta san andreas i to też na najniższych ustawieniach.

//edit

mam stale 60 fps fakt ze na minimum ale gra i chodzi plynnie...

na tym laptopie, którym nam tutaj podałeś masz stałe 60FPS? poważnie?

Opublikowano

Mój laptop za 2200zł, jakoś możliwie chodzi na średnich, ale na Twoim z pewnością nie pójdzie. Nie spełniasz wymaganych minimalnych wymagań sprzętowych.­

Ja miałem laptop 8gb szybki procek, firma DELL, za 5k a cs:go mi chodził ledwo na low fps, na stacjonarnym mam ponad 100fps wiec da sie cos grac

@topic nie lepiej uzbierac na cos lepszego niz laptop za 300zl?

76561198230710648.png

Opublikowano

Gdybym mial mozliwosc pewnie bym tak zrobil ale mam jedna jedyna albo bede mial albo kasa sie rozleci i nie bede mial nic jak to mowia lepszy ryc niz nic :)

mam go pobralem csa dziala, ciesze sie na lepszy sprzet mnie nie stac, w doskoku chce pograc w mniej wymagajace gry 2d to chyba juz pojdzie bez problemu

lol dziala wiec nie jest az tak zle

Opublikowano

Nie wiem czy kierujecie się ceną czyli od 1000 zł w gore bedzie chodzic gra z 2014 roku a za 2 tys w gore z 2015 czy jak

bo mam stale 60 fps fakt ze na minimum ale gra i chodzi plynnie...

juz chyba sie nie bede nikim sugerowal bo jak sam nie sprawdze to sie nie przekonam, czyli komputer nie spelnia wymagan gry ale dziala.. hmm

Nie słuchaj tych durni :D Kiedyś pobrałem Far Cry 3 i przeszedłem całą grę[na średnich], postanowiłem że zapytam się tutaj czy mi pójdzie ta gra... Odpisali mi że nawet na minimalnych nie pójdzie :x

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nie słuchaj tych durni :D Kiedyś pobrałem Far Cry 3 i przeszedłem całą grę[na średnich], postanowiłem że zapytam się tutaj czy mi pójdzie ta gra... Odpisali mi że nawet na minimalnych nie pójdzie :x

Mi pisali że 30 na minimalnych w csie a mam po 100/150 xD Laptop 300zł i 60fps? Tyle to nawet mój lapek nie wyciągał XDDD Widać że pan trolluje :)

Opublikowano

Dust 2 nie da sie grac

coble zamraza kompa

cashe inferno ok

najlepiej dziala na mapie ofice :)

wiec to ze dziala nie do konca daje 100% poniewaz plynnie dziala na wybranych mapach a na nie ktorych nie da sie grac nawet ruszyc, zreszta i tak cud ze dziala na laptopie za 300 zl

szukam obecnie tez innych gier aletrnatywy

Opublikowano

Dust 2 nie da sie grac

coble zamraza kompa

cashe inferno ok

najlepiej dziala na mapie ofice :)

wiec to ze dziala nie do konca daje 100% poniewaz plynnie dziala na wybranych mapach a na nie ktorych nie da sie grac nawet ruszyc, zreszta i tak cud ze dziala na laptopie za 300 zl

szukam obecnie tez innych gier aletrnatywy

Ciekawe, bo dd2 dużo mniej wymagające tekstury ma itp. i powinieneś mieć z 3x więcej fps niz na cache ^_^

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...