Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolne ładowanie sie systemu..

magram12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo , mam dość nowy dysk i mam problem gdyż strasznie wolno ładuje mi się windows.. po wpisaniu hasła musze czekać z 6 minut zanim bede mógł otworzyć chroma.. 

Dysk jaki posiadam to: Seagate ST1000DM003

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Też mam ten dysk, ale w ciągu 30 sekund od wpisania hasła mogę już odpać chrome. Musiałeś go nieźle zawalić. Pomoże raczej tylko porządne czyszczenie/format.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Ale jak zawalić , dzieje sie tak od początku :| czy mozliwe ze kabel sata jest walnięty ? Bo to samo miałem z poprzednim dyskiem..

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Dysk nowy ze sklepu czy po taniości  allegro ? Sprawdz HDTune w poszukiwaniu bad sectorów + możesz wymienić kabel i sprawdzić. W drodze ewentualności tak jak kolega wyżej nadmienił - zawalony. Póki co HDTune, kabel, potem ADWCleaner, jeśli nic to nie da - format. W najgorszym razie będziesz biegł do sklepu oddać na gwarancję lub tym razem kupisz w sklepie  :ninja:

Opublikowano

Dysk nowy ze sklepu czy po taniości  allegro ? Sprawdz HDTune w poszukiwaniu bad sectorów + możesz wymienić kabel i sprawdzić. W drodze ewentualności tak jak kolega wyżej nadmienił - zawalony. Póki co HDTune, kabel, potem ADWCleaner, jeśli nic to nie da - format. W najgorszym razie będziesz biegł do sklepu oddać na gwarancję lub tym razem kupisz w sklepie  :ninja:

Usterki HDD nie kończą się na bad sectorach, a co do ADWCleaner, wiesz w ogóle, do czego to służy ? Z tego co widzę, nie bardzo.

416231423689480320491.png

Opublikowano

Pobirz CCleaner i usuń z rejestru wszystkie te programy, które mogą spowalniać pracę ;)

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...