Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Broń wojownik 90+

buryzencio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie zastanawiam się jaką broń na wojownika 90+ wybrać.Broń głównie będzie używana na mnichu ,warku i może sp7 a budżet hmmm...Powiedzmy że jest nielimitowany :D . Prosiłbym jeszcze o dobór osłonki(głównie pod mnicha).

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Dla woja .. akurat Najlepiiej wziasc --> Boharera ( 90 lv ) .. --> u7 niz tamten u6..

Ma wiekszy kryt ... dps Na moonku Zaje*** ;) Polecam

@wyjazdwpolee Czemu uważasz że jest lepszy od powiedzmy jakiegos 90+  i jakie osło do niego wbić?

Tyle Wygrać.

Opublikowano

@bury­zencio

Polecam miecz na 90lvl min. u6 +7 (lub u5 +7) z osłonkami:

- Zwiększenie obrażenia krytyczne.

- SL obrażeń: 12 (do kuszy SL Siły.)

- Do PvP. (czarno-różowy kolor).

- i inne. 

Jeśli wbijesz już 92, to zmień na 92 miecz.

Opublikowano

@bury­zencio

Polecam miecz na 90lvl min. u6 +7 (lub u5 +7) z osłonkami:

- Zwiększenie obrażenia krytyczne.

- SL obrażeń: 12 (do kuszy SL Siły.)

- Do PvP. (czarno-różowy kolor).

- i inne. 

Jeśli wbijesz już 92, to zmień na 92 miecz.

@Kamyn.

Warto inwestować w ten miecz 90? gram na niemieckim serwerze przez co lvl szybciej mi leci i nie wiem czy nie lepiej dozbierac na lepszy 92.

Tyle Wygrać.

Opublikowano

@Kamyn.

Warto inwestować w ten miecz 90? gram na niemieckim serwerze przez co lvl szybciej mi leci i nie wiem czy nie lepiej dozbierac na lepszy 92.

Tak. W mieczu masz zwiększony element, co zwiększa Twoje obrażenia. Gdy już wbijesz 92lvl, to dopiero kupisz na swój level. :)

­

Opublikowano

Polecam miecz u6+8 przywódcy, bohatera jeśli nie jest u7, zawsze będzie gorszy od przywódcy. Nikt kto miał bohatera do u6 nie mógł mnie pokonać, gdy ja miałem u6+8 z ogar osło. Kryty są mocno przereklamowane na nim, tym bardziej w pvp na woja.

Opublikowano

Polecam miecz u6+8 przywódcy, bohatera jeśli nie jest u7, zawsze będzie gorszy od przywódcy. Nikt kto miał bohatera do u6 nie mógł mnie pokonać, gdy ja miałem u6+8 z ogar osło. Kryty są mocno przereklamowane na nim, tym bardziej w pvp na woja.

@endziu 

a osłona jaka w przypadku przywódcy u6?

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Sl'ka energii/obrażeń zależnie jakie masz w kuszy, oczywiście % do obrażeń w pvp i najlepiej jakby miała obniżanie obrony w pvp, z reszty opcji to mile widziane są modyfikatory kryta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...