Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lolem

V.I

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Witam mam problem z lolem

PEy09i2.png?1

Robiłem już napraw i uj dało. Co to możę być?

Opublikowano

Dużo udzieliłeś nam informacji "człeku".., co my jesteśmy jasnowidzowie? , czy my czytamy w myślach? napisz coś więcej.., bo takie coś ma tysiące powodów występowania.. powiedz coś więcej błagam.., bo to jak gadanie dupie marynie.

Czyli, kiedy ten komunikat ci wyskakuje? w jakich okolicznościach.. od kiedy etc, czy już go kiedyś miałeś w takim przypadku i zniknął?, jak powiesz coś więcej, wtedy postaram ci się pomóc.., bo tak to możemy sobie gadać latami

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Rozumiem że wyskoczyło Ci to raz? :DD Po prostu błąd systemu i tyle, ale jezeli wyskakuje Ci to cały czas po jakimś czasie gry no to pewnie brakuje Ci jakiegoś pliku w lolu, i bedziesz musiał w launcherze naprawić :)

OsoInternational.jpg

Odkrywca
Opublikowano

Czyli, kiedy ten komunikat ci wyskakuje? w jakich okolicznościach.. od kiedy etc

Komunikat wyskakuje od 2/3 dni nie dzieje sie co chwile ale lapie moment ze tak jest np. jak GP zbijałem beczki, czasem przy wyjsiu z respa. Probowałem wyczekac ten blad ale nic nie dalo. Na tym screenie rzucalem lisandra e i ten sam problem. Zrobilem zamknij, reconnect i wychodze z respa i znow ten blad.

Nie mam jak Ci tego wytlumaczyc , mam nadzieje ze wystarczy.

@0ryginalny Naucz sie czytac ze zrozumieniem

Opublikowano

Miałem coś takiego, mi pomógł klasyczny reinstal. Warto spróbować.

Odkrywca
Opublikowano

Miałem coś takiego, mi pomógł klasyczny reinstal. Warto spróbować.

nie dal nic reinstal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...