Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam RPG'a jak Skyrim

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeszedłem tą grę już kilka razy (w sensie raz ale później z modami) i szukam alternatywy

czego oczekuję? dobrej zabawy już od początku, możliwości bawienia się na własną rękę, pisanie własnych scenariuszy

to dlatego bo rzadko zdarza mi się przejść jakiegoś rpg'a do końca linii fabularnej ale liczę na dobrą zabawę

no tak, grałem w:

skyrim, gothic, wiedźmin 2 (przez te niewidzialne ściany grałem zaledwie 20 minut i odpadłem) i to w sumie tyle

jeśli chodzi o kompa to pójdzie mi raczej wszystko może nie w ultra ale odpali się

Opublikowano

Polecam Wiedźmin 1, grafika nie powala, ale są różne mody które upiększają modele postaci,hud itp
Polecam także serie Two Worlds

@Edit 

Mass Effect

Opublikowano

Wg. mnie nie znajdziesz tak dobrego rpg'a pod względem "rpgowości" jak Skyrim. Można w to grać w nieskończoność, bo mody, ogromna ilość klas itd. 

Poza tym dobre są:

• Wiedźmin 3 (nie ma opcji tworzenia jako tako postaci wg. siebie, ale jako rpg jest wyborny). 
  • Oblivion
  • Morrowind
  • Fallout

Nie ma poza tym tak dobrego rpg'a.

Od siebie odradzam Two Worlds II. Nie mamy otwartego świata przez minimum 1 godzinę (dłużej nie wytrwałem bo taka kaszana), reszty nie chce mi się wymieniać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...