Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elegancki zestaw dla faceta

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam facetów i piękne kobiety. 

Ogólnie chciałbym zestaw (koszula + spodnie + buty) na takie okazje jak 18-stka czy inne imprezy. Koszula czarna z długimi rękawami spodnie też czarne wszystko obcisłe, a od tego eleganckie czarne buty całość oczywiście w miarę tania. Prosze o linki prosto do produktów dziękuje z góry !!

Opublikowano

Jeżeli ma być eleganckie, to polecam coś typu Pantofli :v

Ja na takie imprezy preferuję, koszula, czarne eleganckie spodnie, ''ala rurki''  i airmaxy ^^.

Wygodnie a za razem modnie :]

1221me.md.gif

Opublikowano

Buty polecam kupywać na allegro :]

RosheRuny na butsklep- 349zł

Pierwsze lepsze roshe z allegro- 212zł (są nawet za 195zł oraz 240 np ;) )

Na Allegro często wysyłają rzeczy uszkodzone, podróbki i niezbyt chcą wymieniać/zwracać pieniądze. Również jest opcja że jak zapłacisz z góry, to mogą (ale nie muszą) oszukać i nie odpisywać na e-maile, nie odbierać telefonów. Nie polecam. Wolę zapłacić trochę drożej i mieć pewność że wszystko jest w porządku  :) .

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

Buty polecam kupywać na allegro :]

RosheRuny na butsklep- 349zł

Pierwsze lepsze roshe z allegro- 212zł (są nawet za 195zł oraz 240 np ;) )

za 200 zł masz feje ziomq

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

za 200 zł masz feje ziomq

Nie wszystko co jest tańsze, jest ''fejkiem''.

Np kupiłem na allegro Airmaxy 90, nastawiony na to, że są to podróbki (miały być do porównania z oryginalnymi ze sklepu obuwniczego)/

O dziwo, za 210zł dostałem oryginalne AirMaxy, wyprodukowane w Vietnamie, wszystkie szwy, łączenia itd były zgodne z tymi, ze sklepu, mam je do dziś.

Ziomek za 2 tygodnie dał 290zł i przyszły mu maxy ''Made In China'' ^^. Kto ma dobre oko, i zna metody sprzedawców ten wie czy są oryginalne, czy podrobione :]

1221me.md.gif

Opublikowano

Nie wszystko co jest tańsze, jest ''fejkiem''.

Np kupiłem na allegro Airmaxy 90, nastawiony na to, że są to podróbki (miały być do porównania z oryginalnymi ze sklepu obuwniczego)/

O dziwo, za 210zł dostałem oryginalne AirMaxy, wyprodukowane w Vietnamie, wszystkie szwy, łączenia itd były zgodne z tymi, ze sklepu, mam je do dziś.

Ziomek za 2 tygodnie dał 290zł i przyszły mu maxy ''Made In China'' ^^. Kto ma dobre oko, i zna metody sprzedawców ten wie czy są oryginalne, czy podrobione :]

Moj ziomek kupił za 219 zł jordany 5 oreo i porównaliśmy z moimi,to bylo jak dzień do nocy.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Moj ziomek kupił za 219 zł jordany 5 oreo i porównaliśmy z moimi,to bylo jak dzień do nocy.

No kupić jordany 5 za 219zł to od razu jest wiadome bez porównania, że to fake ^^

1221me.md.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...