Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wgrywaniem source

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Dzisiaj wgrałem source z tego tematu: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1357786-kod-%C5%BAr%C3%B3d%C5%82owy-gry-metin2/

Oto jak prezentuje się skompilowane db i game:

86932820632492079044.png

Mam jednak taki problem. Nie wiem dlaczego, ale mogę nadal grać na normalnym kliencie Terenza, gdy wprowadziłem dajmy na to ilość przedmiotów które się zdobywa (chodzi o to "Otrzymano: (31x) Tęczowy Kamień") skompilowałem ponownie i w grze żadnych efektów. Potem spróbowałem jeszcze raz kompilować, nawet resetowałem już serwer, ale nadal nic...

Dodam jeszcze tyle, że póki co pominąłem konfigurację klienta z tą kompilacją Visual 2008 i 2013 bo już nie mam dziś na to siły - czy to może być powodem? 

Starałem się znaleźć taką konfigurację, gdzie nie będzie wymagana taka grubsza zmiana wizualna... Bo to jest de facto tak jakby informacja z serwera, nie klienta (to info o podniesionych przedmiotach)...

Proszę o pomoc... Już nie wiem co robić... Przecież serwer source nie powinien chyba działać na zwykłym kliencie... :/

1377019234-U697852.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...